Hagepumpe AL-KO JET 4000/3 Premium

Artikkelnummer: 112843 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Premium trykkpumpe med høyt trykk og høy strømningshastighet
  • Tørrkjøringsbeskyttelse med det mest effektive Flow-Control-System
  • Patentert, lett å rengjøre integrert XXL forfilter - optimal beskyttelse mot forurensning av pumpens indre
  • Vedlikeholdsøkonomisk 900-watts motor med 3-trinns pumpehjul
  • Rask i bruk takket være innebygd Jet-system
  • Ikke godkjent for drikkevann

 

AL-KO trykkpumpe Jet 4000/3 Premium med høyt trykk og pumpytelse, tilbyr en rekke komfortfunksjoner og er kraftig, driftssikker og energibesparende vannteknikk for større hager.

 

Premium trykkpumpe

Ønsker du å hente vann til vanning av blomster, plen og hage lettvint og greit fra en brønn, dam eller sisterne? Har du lyst til å avkjøle deg under en hagedusj? Ønsker du å frakte rent vann over lange strekninger med høyt trykk? Da er denne AL-KO Premium trykkpumpen det helt riktige. Det er den ideelle og svært kraftige medhjelper for hagevanning. Derfor fikk den i AL- KO praksistest i juni 2016, gjennomsnittskarakter "1,7" av 10 testere. Trykkpumpen AL-KO Jet 4000/3 Premium imponerte med sine sofistikerte detaljer. Konklusjonen: "Høykvalitets pumpe med solid inntrykk, enkelt oppsett (svært god hurtigstartveiledning), lett å rengjøre og lett tilgjengelig filter, god til svært god pumpeytelse, stillegående drift, ingen oppvarming av motoren selv etter langvarig drift". Ifølge testerne er det "ingenting å klage på" ved denne vannpumpen.

 

Tekniske detaljer for AL-KO Jet 4000/3 Premium trykkpumpe

Gjennom løftehøyden opp til 35 m, og selvsugende høyde på opp til 8 meter, kan vannpumpen brukes fleksibelt. Enten fra et reservoar over bakken, regntønne eller dyp brønn - pumpen er straks klar til innsats med en strømningshastighet opp til 5.500 l/t og overbeviser i enhver situasjon. For å forhindre skader forårsaket av grove urenheter, har den et effektivt og stort filter som er lett å rengjøre og kan brukes i lang tid. Til dette følger det med en praktisk filtertang for å skru av XXL filter.
Det effektive inntakssystemet på AL-KO trykkpumpe Jet 4000/3 Premium sørger for at pumpen er raskt klar til innsats. Elektronisk styring med Flow-Control-System overvåker driften døgnet rundt og gir en optimal beskyttelse mot tørrkjøring av pumpen. Pumpehuset til trykkpumpe AL-KO Jet 4000/3 Premium er laget av plast, og utmerker seg ved høy stabilitet og holdbarhet. Tilkoblingene for slanger er i henhold til vanlig standard størrelse på 1 tomme, slik at foreliggende materiale lett kan kombineres med pumpen.
Merk: Trykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO trykkpumpe Jet 4000/3 Premium

Kjøp AL-KO trykkpumpe Jet 4000/3 Premium i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO Jet 4000/3 Premium trykkpumpe er effektiv hjelp for mobil vanning og drenering, og for brønner, sisterner eller regntønner, og også dammer og bassenger.
Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre trykk- og vannpumper som passer til nettopp din hage.

Tekniske data

Maks. transporthøyde (m) 35.0
Maks. sugehøyde (m) 8.0
Diameter sugelinje G 1" (33,3 mm)
Bruttovekt (kg) 13.9
Varemerke AL-KO
Ytelse (W) 900.0
Nettovekt (kg) 11.8
Maks transportvolum m/35m(l/t) 0.0
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.

Ønskeliste

details