Hagepumpe AL-KO JET 5000 Comfort

Artikkelnummer: 112842 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, plus levering
  • Hagevanning fra brønner, sisterner, regntønner, dammer
  • Tørrkjøringsbeskyttelse med det mest effektive Flow-Control-System
  • Patentert, lett å rengjøre integrert XXL forfilter - optimal beskyttelse mot forurensning av pumpens indre
  • Lite vedlikeholdskrevende 1.300-watts pumpemotor beskyttet mot overbelastning
  • Raskt i bruk takket være innebygd Jet-system
  • Ikke godkjent for drikkevann

 

Jet 5000 Comfort vannpumpe byr på mangfoldig komfort utstyr og spesielt kraftig, pålitelig og energisparende vannteknikk for hjem og hage.

 

Trykkpumpen med AL-KO patent

Ønsker du å hente vann til vanning av blomster, plen og hage lettvint og greit fra en brønn, dam eller sisterne? Har du lyst til å avkjøle deg under en hagedusj? Ønsker du å frakte klart vann over lange strekninger med høyt trykk? Da er våre hagepumper det helt riktige. De er det ideelle verktøy for vanning og drenering av hagen din. Installert med noen få enkle grep og gjør stille og effektivt sitt arbeid.
Dette gjelder spesielt for AL-KO Jet 5000 Comfort-vannpumpe. Den kraftige motoren med sterke 1.300 watt gir mer enn nok kraft til å tappe vann fra brønner, sisterner eller regntønner. Og med et svært lavt støynivå opp til 81 desibel, arbeider den stillegående og spesielt energibesparende . Kvaliteten av vannpumpen viser seg også i detaljene, det er de som gjør forskjellen ved langvarig drift. På koblingsfestene er det innebygde messingbeslag, og vannførende metalldeler er laget av rustfritt stål.

 

Tekniske detaljer for trykkpumpe AL-KO Jet 5000 komfort

Gjennom løftehøyden opp til 50 m, og selvsugende høyde på opp til 8 meter, kan vannpumpen brukes fleksibelt. Enten fra et reservoar over bakken, regntønne eller dyp brønn - pumpen er straks klar til innsats med en pumpytelse opp til 4.500 l/t og overbeviser i enhver situasjon. For å forhindre skader forårsaket av grove urenheter, har den et effektivt og stort filter som er lett å rengjøre og kan brukes i lang tid. Til dette følger det med en praktisk filtertang for å skru av XXL filter.
Det effektive inntaket på AL-KO trykkpumpe JET 4000 Comfort sikrer at pumpen raskt kan tas i bruk. Elektronisk styring med Flow-Control-system overvåker driften døgnet rundt og gir en optimal beskyttelse mot tørrkjøring av pumpen. Pumpehuset til AL-KO trykkpumpe JET 4000 Comfort er laget av plast, og den store kontaktflaten muliggjør at pumpen står støtt og sikkert. Tilkoblingene for slanger er i henhold til vanlig standard størrelse på 1 tomme, slik at foreliggende materiale lett kan kombineres med pumpen.
Merk: Trykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO Jet 5000 Comfort vannpumpe

Kjøp AL-KO vannpumpe Jet 5000 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO vannpumpe Jet 5000 er effektiv hjelp for mobil vanning og drenering, for brønner, sisterner eller regntønner, og også dammer og bassenger.
Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre trykk- og vannpumper som passer til nettopp din hage.

Tekniske data

Maks. transportlengde l/t 0.0
Maks. trykk (bar) 5.0
Maks. transporthøyde (m) 50.0
Bruttovekt (kg) 13.5
Nettovekt (kg) 11.5
Maks. sugehøyde (m) 8.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 78.0
Ytelse (W) 1300.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 76.0
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.