Trykkpumpe AL-KO JET 5000 Comfort

Varenr. : 112842 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 07.06.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Hagevanning fra brønner, sisterner, regntønner, dammer
  • Tørrkjøringsbeskyttelse med det mest effektive Flow-Control-System
  • Patentert, lett å rengjøre integrert XXL forfilter - optimal beskyttelse mot forurensning av pumpens indre
  • Lite vedlikeholdskrevende 1.300-watts pumpemotor beskyttet mot overbelastning
  • Raskt i bruk takket være innebygd Jet-system

 

Jet 5000 Comfort vannpumpe byr på mangfoldig komfort utstyr og spesielt kraftig, pålitelig og energisparende vannteknikk for hjem og hage.

 

Trykkpumpen med AL-KO patent

Ønsker du å hente vann til vanning av blomster, plen og hage lettvint og greit fra en brønn, dam eller sisterne? Har du lyst til å avkjøle deg under en hagedusj? Ønsker du å frakte klart vann over lange strekninger med høyt trykk? Da er våre hagepumper det helt riktige. De er det ideelle verktøy for vanning og drenering av hagen din. Installert med noen få enkle grep og gjør stille og effektivt sitt arbeid.
Dette gjelder spesielt for AL-KO Jet 5000 Comfort-vannpumpe. Den kraftige motoren med sterke 1.300 watt gir mer enn nok kraft til å tappe vann fra brønner, sisterner eller regntønner. Og med et svært lavt støynivå opp til 81 desibel, arbeider den stillegående og spesielt energibesparende . Kvaliteten av vannpumpen viser seg også i detaljene, det er de som gjør forskjellen ved langvarig drift. På koblingsfestene er det innebygde messingbeslag, og vannførende metalldeler er laget av rustfritt stål.

 

Tekniske detaljer for trykkpumpe AL-KO Jet 5000 komfort

Gjennom løftehøyden opp til 50 m, og selvsugende høyde på opp til 8 meter, kan vannpumpen brukes fleksibelt. Enten fra et reservoar over bakken, regntønne eller dyp brønn - pumpen er straks klar til innsats med en pumpytelse opp til 4.500 l/t og overbeviser i enhver situasjon. For å forhindre skader forårsaket av grove urenheter, har den et effektivt og stort filter som er lett å rengjøre og kan brukes i lang tid. Til dette følger det med en praktisk filtertang for å skru av XXL filter.
Det effektive inntaket på AL-KO trykkpumpe JET 4000 Comfort sikrer at pumpen raskt kan tas i bruk. Elektronisk styring med Flow-Control-system overvåker driften døgnet rundt og gir en optimal beskyttelse mot tørrkjøring av pumpen. Pumpehuset til AL-KO trykkpumpe JET 4000 Comfort er laget av plast, og den store kontaktflaten muliggjør at pumpen står støtt og sikkert. Tilkoblingene for slanger er i henhold til vanlig standard størrelse på 1 tomme, slik at foreliggende materiale lett kan kombineres med pumpen.

Merk: Kun egnet til bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO Jet 5000 Comfort vannpumpe

Kjøp AL-KO vannpumpe Jet 5000 i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO vannpumpe Jet 5000 er effektiv hjelp for mobil vanning og drenering, for brønner, sisterner eller regntønner, og også dammer og bassenger.
Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre trykk- og vannpumper som passer til nettopp din hage.

...

Tekniske data

Varenr. 112842
EAN 4003718042894
Maks. transportlengde l/t 4500 LPH
Maks. transporthøyde (m) 50 M
Maks. sugehøyde (m) 8 M
Maks. trykk (bar) 5 BAR
Pumpehjul 1 trinn
Tørrløpsbeskyttelse Ja
Nettovekt (kg) 11.5 KG
Bruttovekt (kg) 13.5 KG
Mål lengde cm uten boks 47.6 CM
Mål bredde cm uten boks 20.8 CM
Mål høyde cm uten boks 35 CM
Filter Ja
Ytelse (W) 1300 W
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 78
Kabellengde (m) 1 M
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.16MB)
CE-erklæringer Download (1.51MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.