Trykkpumpe Jet 3000 Inox Classic

Varenr. : 112838 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Prisgunstig vannpumping fra brønner, sisterner eller regntønner
  • Pumpehode laget av rustfritt stål
  • Med praktisk bærehåndtak for mobil bruk
  • Lite vedlikeholdskrevende 650watt motor beskyttet mot overbelastning
  • Rask, kraftig og energisparende vannpumping takket være Jet-system
  • Ikke godkjent for drikkevann

Ofte kjøpt sammen ...

kr 1 790,00
Dette produktet
kr 2 290,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 4 080,00 *

 

Brønner, sisterner eller regntønner - vannpumpe Jet 3000 Inox Classic suger ved hjelp av det innebygde jet-systemet problemløst opp vannet

.

Trykkpumpe med høy virkningsgrad

AL-KO Trykkpumpe jet 3000 Inox Classic med klassisk design i grått, rødt og svart er utmerket for en rekke forskjellige bruksområder. Spesielt egnet for kraftig vanning av gårdsplass og hage, fra sisterne eller regntønne. Den maksimale selvsugende høyden når hele 8 m ved en maksimal løftehøyde på 35 m. I tillegg til den lave vekten på 6,3 kg og enkelt oppsett gir den stor brukervennlighet. Pumpen har en sugetrykk-rørledningskobling på 1 tomme.

 

Tekniske detaljer for trykkpumpe Jet 3000 Inox Classic

AL-KO vannpumpe Jet 3000 Inox Classic gir god valuta for pengene for mobil vanning. Ved en nominell effekt på 650 W og en maksimal pumpytelse på opptil 3.100 l/t er den godt egnet for bruk i hjem og hage.
Det glassfiberarmerte, robuste plasthuset og pumpehodet i Inox rustfritt stål gjør AL-KO Vannpumpe Jet 3000 Classic til et særdeles holdbart hageverktøy. Men den er ikke bare holdbar og vedlikeholdsfri, den er også utstyrt med et motorvern mot overbelastning - en bekymring mindre for brukeren.
Vannpumpen er ideell for å koble til en hageslange eller sprinkler, alt etter behov. Bærehåndtaket gjør den også praktisk for mobilt bruk. I tillegg arbeider AL-KO trykkpumpe ekstremt stillegående med 1-trinns pumpehus.
Merk: Trykkpumpen er ikke godkjent for drikkevann, bare for bruksvann og klorvann (svømmebasseng-vann) under 35 ° C. Den er heller ikke egnet for bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.

 

Kjøp AL-KO vannpumpe Jet 3000 Inox Classic

Kjøp AL-KO vannpumpe Jet 3000 Inox Classic i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. AL-KO trykkpumpe Jet 3000 Inox Classic er en effektiv hjelp til mobil vanning fra brønner, sisterner eller regntønner.
Fortsatt på jakt etter alternativer? Hos oss vil du finne mange andre trykk- og vannpumper som passer til nettopp din hage.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Ytelse (W) 650 W
Maks. transporthøyde (m) 35 M
Maks. transportlengde l/t 3100 LPH
Maks. sugehøyde (m) 8 M
Pumpehjul 1 trinn
Diameter trykkledning G 1" (33,3 mm)
Kategori Easy
Mål lengde cm uten boks 35.5 CM
Mål høyde cm uten boks 21.5 CM
Mål bredde cm uten boks 19.5 CM
Diameter sugelinje G 1" (33,3 mm)
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 76
Maks. trykk (bar) 3.5 BAR
Nettovekt (kg) 6.3 KG
Filter Nei
Tørrløpsbeskyttelse Nei
Filternøkkel Nei
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 74
Maks transportvolum m/35m(l/t) 3100 LPH
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.