Kjede 3/8" - 60 Ledd 1,3 Mm - Nr. 312

Varenr. : 130859 Klar for levering
inkl. 25% mva, pluss Frakt

kjede 3/8" - 60 led 1,3 mm - nr. 312

Sverd lengde 18 " / 45 cm

Fil str. 4,0 mm

Kjede nr. 312

Passer til følgende motorsager:

 • KB 42/45
 • kjede 3/8" - 60 led 1,3 mm - nr. 312

  Tekniske data

  Varemerke AL-KO

  Liker du cookies?

  AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

  Databeskyttelse

  AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

  Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.