Med de nyeste firmwareoppdateringene fra Robolinho® er robotgressklipperen alltid oppdatert. Regelmessige oppdateringer sikrer deg alltid de beste funksjonene og innstillinger  på enheten din. Dette betyr at du alltid kan være sikker på at Robolinho® utfører arbeidet sitt effektivt og pålitelig. Er du og robotgressklipperen din allerede oppdatert? Hvis ikke, hva venter du på?

Er du eier av en splitter ny Robolinho® robotgressklipper?

Hos AL-KO Gardentech utvikler og forbedrer vi stadig våre produkter og tjenester. Dette skjer kontinuerlig, spesielt i programvarefeltet, og det er grunnen til at en nyere versjon av programvaren allerede kan være tilgjengelig i dag. Vi anbefaler derfor at alle eiere av en Robolinho® robotgressklipper sjekker den nåværende firmwareversjonen og oppdaterer den om nødvendig.

Den nåværende firmwareversjonen er: 2103A

Med Robolinho® Updater-programvaren kan du enkelt oppdatere firmwaren til Robolinho® selv (Windows-programvare).

For å gjøre dette, fyll ut skjemaet nedenfor for å umiddelbart laste ned AL-KO Robolinho® Updater-programvaren gratis.

Merk: En programvareoppdatering er for øyeblikket bare tilgjengelig for modellene Robolinho® 300 E, 500 E, 500 I,  450 W, 500 W, 700 E, 700 I, 700 W, 800 W, 1000 W, 1150 E, 1150 W 1200 E, 1200 I, 1200 W, 2000 E. , 2000 I og 2000 W!

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.