God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Solo Arbeidsjakke Forst - Comfortex - Xl

Varenr. : 127269 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
Denne behagelige, kwf-testede arbeidsjakken garanterer økt synlighet i skogen takket være signalfargene. Justerbare arm- og krageelementer gir perfekt passform til den som bruker jakken. Nettforingen i jakken og lufteåpninger gir bedre klimakomfort, og de store bryst- og utvendige lommene gir tilstrekkelig oppbevaringsplass. .

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (1.63MB)
Download (24.72MB)
CE-erklæringer Download (525.45KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.