Adapter solo® by AL-KO 36 V

Varenr. : 127579 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Til batteribeltet solo® by AL-KO 36 V BB 40
113786
Batteribelte med adapter AL-KO 36 V BBA 40 Detaljer

Med 36 V-adapteren kan du bruke hele spekteret av AL-KO håndholdte hagemaskiner i AL-KO 36 V batteriserien med batteribeltet solo® by solo® by AL-KO 36 V BB 40:  

Med batteribeltet kan batteriet bæres på bæltet og ikke i maskinen! Beltet kan brukes til til alle håndholdte produkter i 36 V-serien og gir deg optimal bevegelsesfrihet og opptil 30% vektreduksjon!

...

Tekniske data

Varenr. 127579
EAN 4003718060799
Nettovekt (kg) 0.2 KG
Varemerke solo® by AL-KO

Power supply

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 36 V
Varenr. 127573 Utsolgt
kr 775,00
inkl. 25% mva pluss Frakt

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.