Tilmelding til nyhedsbrev | AL-KO Nyhedsbrev

Påmelding til nyhetsbrev

Velkommen til AL-KOs nyhetsbrev!

Her får du gode råd om hagen din og hagemaskinene dine. Det er også her du kan holde deg oppdatert om driftsstatus for både hagemaskiner og inTOUCH-appen vår.

Vi er veldig glade for å ha deg med som mottaker av nyhetsbrevet vårt, og vi lover at vi ikke skal bli altfor ivrige og sende deg altfor mange e-poster - ingen nyhetsbrevspam fra oss!  

Du hører fra oss når vi har noe relevant å fortelle, eller om vi har noen gode hageråd eller tips til hvordan du bruker produktene våre mest effektivt. Vi kan også finne på å sende deg en rabattkode til nettbutikken vår.  

Skulle du ombestemme deg, kan du alltid melde deg av nyhetsbrevet - vi sender med en lenke i hver e-post du mottar fra oss.  

Velkommen - vi ser frem til å opprettholde kontakten!


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.