Betaling

Betalingsmåter

Du kan betale på flere forskjellige måter hos oss.

Vi er bevisste på internett sikkerhet og sikrer dine data i bestillingsprosessen via SSL. Vi lagrer ikke kredittkortinformasjon, men sender dem via SSL videre til vår betalingstjenesteyter Heidelberger Payment GmbH, Vangerowstraße 18, 69115 Heidelberg.


Forskuddsbetaling

Du kan også velge å forhåndsbetale bestillingen din. Når vi har registrert din betaling, sender vi bestillingen din.


Oppgi bestillingsnummeret som formål.


PayPal

PayPal tilbyr deg enkel, rask og sikker betaling på internettet. Når du velger PayPal som betalingsmåte, bekrefter du din betaling med det opprettede brukernavn og passord. Med kun 2 trykk gjør du din bestilling ferdig. Har du ennå ikke en PayPal-konto? Her kan du gratis oprprette en konto


Betalingskort (Master Card/VISA)

Master Card og Visa tilbyr som sikkerhet ved online-kredittkort transaksjoner en godkjennelsesmetode. Hos Master Card heter denne tjeneste Secure Code og hos Visa 3-D Secure. Med denne godkjennelsesmetode bør risikoen for svik og manglende betaling på grunn av kortmisbruk reduseres. Ved å be om en personlig sikkerhedskode kontrolleres det om transaksjonen er gjennomført av den legitime kortinnhaver. Når du betaler, kommer det et vindu frem direkte fra den kortutstedende bank. Kortinnhaveren inntaster sin personlige kode og identifiserer seg derved som den rettmessige kortholder. Det svarer til å taste sin PIN-kode i en pengeautomat. Beløpet blir trukket på ditt kredittkort ved kjøpets avsluttning. Du kan få ytterligere informasjon ved å trykke på logoet.