Drenering, vanning og vannforsyning av høyeste perfeksjon: Optimaliser naturlig vanning eller avløp i hagen din, eller bruk brønner/sisterner til smart gjenbruk av vann: med pumper fra AL-KO satser du ikke bare på toppmoderne teknologi, men også et stort modellutvalg. 

Derfor finner du i vår onlineshop nettopp den pumpen du trenger hjemme og i hagen, enten den er elektrisk drevet eller en bærbar bensinmotorpumpe der det ikke finnes stikkontakter, eller på camping. Det perfekte alternativet ved oversvømmelse og strømbrudd. 

Dette har alle pumpene til felles: brukervennlighet, pålitelighet, høy ytelse, lavt støynivå og lavt energiforbruk. I tillegg vil du også finne omfattende tilbehør designet for drastisk å forenkle det daglie arbeidet med vannpumpene.

Dykkpumper: Gode pumper for rent og skittent vann

Dykkpumper

Dine fordeler

  • Allsidig i bruk
  • Også for sterkt forurenset vann
  • Ideell for pumping og transport av store mengder vann
  • Noen produkter er spesielt egnet for flat sug
Dykkpumpe Drain 7000 Classic

Dykkpumpe Drain 7000 Classic

839,00 kr 

Dykpumpe Twin 14000 Premium

Dykpumpe Twin 14000 Premium

1 784,00 kr 

Dykk-trykkpumpe AL-KO DIVE 5500/3

Dykk-trykkpumpe AL-KO DIVE 5500/3

2 466,00 kr 

Trykkpumper: Kraftig vanningsystem med høy effektivitet

Trykkpumper

Dine fordeler

  • Høyt trykk og høy kapasitet
  • Integrert tørrkjøringsbeskyttelse
  • Robust, vedlikeholdsfri, energisparende
  • Høy effektivitet, stille drift
Trykkpumpe AL-KO JET 3600

Trykkpumpe AL-KO JET 3600

1 784,00 kr 

Trykkpumpe Jet 4000 Comfort

Trykkpumpe Jet 4000 Comfort

2 414,00 kr 

Bensinpumpe Bmp 30000

Bensinpumpe Bmp 30000

Inntil nå 3 411,00 kr 

2 199,00 kr 

Husvannverker & pumpeautomater: Miljøvennlig vannforsyning

Husvannverker & pumpeautomater

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.