I hagen, i parker og åpne landskap, må trær og grener kappes og blader fjernes fra grønne områder. Fagpersoner og hobbygartnere velger AL-KO hagemaskiner. Kvaliteten er bekreftet av testinstitutter, som må sies å være en trygg anbefaling. Med tysk grundighet utvikler ingeniørene våre banebrytende hagemaskiner som består av hundrevis av enkeltdeler, slik at du som hageeier eller skogsarbeider ikke trenger å gå på akkord og kan glede deg over å jobbe utendørs - enten du sager og klipper ved, skjærer hekker, kompostering og suger eller blåser blader og løvverk.

Motorsager: For rask felling og avgrening eller klargjøring av ved

Motorsager

Tilbehør for motorsager: For individuell tilpasning av motorsagen

Tilbehør for motorsager

Tilbehør: Originale reservedeler og tilbehør til AL-KO hagemaskiner for stell av trær og busker

Tilbehør

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.