Angrerett

Hos AL-KO løper du ingen risiko. Vi gjør alltid alt for å levere utmerket kvalitet.

Angrerett for forbrukere

Hvis du er forbruker, har du en lovlig angrerett. For dette formålet vil du motta den lovpålagte instruksjonen om følgende krav og konsekvenser av angreretten for forbrukere:


Hvis du angrer kjøpet (angrerett)
Du har 14 dagers angrerett når du handler hos oss.

Angreretten utløper 14 dager etter den dag du;

a) har mottatt din vare

b) får den siste varen i fysisk besittelse, når det dreier seg om en avtale om flere forskjellige varer som er bestilt i en og samme ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det siste partiet, eller den siste delen i fysisk besittelse, når det dreier seg om en avtale om levering av en vare som består av flere partier eller deler

Du må innen 14 dager fra du mottar varen gi oss melding om at du ønsker å angre kjøpet. Meldingen må gis på e-post til shop.no@al-ko.com, eller på telefon +47 64 86 25 50. I meldingen må du gjøre oss tydelig oppmerksom på at du ønsker å benytte din angrerett. Du kan også velge å benytte vårt standard angreskjema og sende det i retur. Skjemaet finner du lenger nede.

Du kan ikke angre ved å bare nekte å motta varen uten samtidig å gi oss tydelig melding om dette.Retur

Du må sende din ordre i retur til oss uten unødig forsinkelse og senest 14 dager etter at du har meddelt oss at du ønsker å angre kjøpet ditt. Du må selv dekke de direkte utgiftene i forbindelse med tilbakelevering av varen.

Ved retur er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarlig inn. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft av sin vekt ikke returneres med vanlig post. Dette gjelder alle produkter som veier mer enn 20 kg (f.eks. alle bensingressklippere, hagetraktorer, snøfresere, vedkløyvere)Varens stand når du sender den i retur

Du hefter for eventuell forringelse av varens verdi som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måten den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måte som hvis du prøvde den i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvet utover det som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som brukt, og det betyr at dersom du angrer kjøpet kun får tilbakebetalt deler eller ingenting av kjøpsbeløpet, avhengig av varens salgsmessige verdi. For å kunne få kjøpsbeløpet tilbake, minus returfrakt, kan du altså gjøre det samme som man kan i en fysisk butikk. Du kan prøve varen, men ikke ta den i faktisk bruk


Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet
Hvis du angrer kjøpet, får du naturligvis tilbake det beløpet du har innbetalt til oss, minus en evt.returfrakt. I tilfelle av en verdiforringelse som du hefter for, trekkes dette fra kjøpsbeløpet.

Hvis du benytter deg av angreretten, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, uten unødig forsinkelse og ikke under noen omstendigheter senere enn 30 dager fra den dato hvor vi har mottatt melding om din beslutning om å angre denne avtalen. Vi utfører en slik tilbakebetaling med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen.

Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen inntil vi har mottatt varen i retur, med mindre du innen den tid har fremlagt dokumentasjon for å ha returnert den.Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.