AL-KO betyr høyeste kvalitet og tilbyr, i tillegg til de kjente gressklippere, robotgressklippere og hagetraktorer, et komplett utvalg av hagemaskiner med alt du trenger i hjemmet og hagen. Dette inkluderer vårt allsidige multitool, der du kan utføre all hagearbeid med samme basisenhet. Kombimaskin eller jordfresere for å løsne jorda, snøfresere for vinteren, den populære hagetrommelen for å etablere plenen, generatorer og nyttig utstyr for byggeplasser, eller hageleketøy for små hageinteresserte.

Opplev det omfattende AL-KO produktsortimentet!

Snøfresere: Med snøfresere fra AL-KO får du enkel og rask snørydding

Snøfresere

Dine fordeler

  • Aldri igjen den manuelle snøskuffen
  • Kraftige motorer
  • Med forskjellige ryddebredder og 1- eller 2-trinns transportsystem, selv ved store mengder snø
Elektrisk snøfreser AL-KO SnowLine 46 E

Elektrisk snøfreser AL-KO SnowLine 46 E

Varenr. : 112932

kr 3 090,00

Batteri snøfreser AL-KO 36 V ST 4048

Batteri snøfreser AL-KO 36 V ST 4048

Varenr. : 113591

kr 3 790,00

Snøfreser AL-KO SnowLine 700 E

Snøfreser AL-KO SnowLine 700 E

Varenr. : 112931

kr 22 990,00

AL-KO for Kids: Hageleketøy av robust kvalitet

AL-KO for Kids

Håndholdte batterimaskiner: Praktiske hjelpere på byggeplassen

Håndholdte batterimaskiner

Strømaggregater: Strøm overalt og alltid

Strømaggregater

Jordfresere: Sterke hjelpere for graving og løsning av jord

Jordfresere

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.