AL-KO reservedeler, slitedeler og tilbehør

AL-KO Gardentech står for høyeste kvalitet og robuste produkter som overbeviser med lang levetid, selv med hyppig bruk. Det kan imidlertid av og til være nødvendig å bytte ut deler på grunn av slitasje eller behov for reparasjon. I slike tilfeller må du alltid bruke originale AL-KO reservedeler og tilbehør. Høy kvalitet og pålitelighet kan bare sikres med komponenter som i alle henseender lever opp til de tekniske og kvalitetsegenskapene som er karakteristiske for alle AL-KO-produkter. I tillegg, i tilfelle reparasjon, gjelder garantien bare når bruk av originale AL-KO reservedeler og tilbehør er brukt.

Produkter
ReservedelerSøker du etter slitasjedeler eller tilbehør til?

Ønsker du å kjøpe en reservedel?


Dessverre er det ennå ikke mulig å kjøpe AL-KO reservedeler direkte i vår nettbutikk. For å sikre rask levering og levering av riktig reservedel, kan du bestille som følger:

| Hvilket produkt trenger du en reservedel til? Alle AL-KO-produkter er utstyrt med et unikt varenummer (f.eks. Art. No. 112752), som du finner på typeskiltet som vist nedenfor.
| Bestill reservedelen fra nærmeste AL-KO-forhandler eller via nærmeste serviceverksted.
| Servicecerkstedet vil informere deg så snart reservedelen har kommet, og kan også utføre reparasjonen for deg hvis ønskelig.

Typenschild


Til reservedelssøgning Tyskland >