AL-KO reservedeler, slitedeler og tilbehør

AL-KO Gardentech står for høyeste kvalitet og robuste produkter som overbeviser med lang levetid, selv med hyppig bruk. Det kan imidlertid av og til være nødvendig å bytte ut deler på grunn av slitasje eller behov for reparasjon. I slike tilfeller må du alltid bruke originale AL-KO reservedeler og tilbehør. Høy kvalitet og pålitelighet kan bare sikres med komponenter som i alle henseender lever opp til de tekniske og kvalitetsegenskapene som er karakteristiske for alle AL-KO-produkter. I tillegg, i tilfelle reparasjon, gjelder garantien bare når bruk av originale AL-KO reservedeler og tilbehør er brukt.
Søker du etter slitasjedeler eller tilbehør til?

Ønsker du å kjøpe en reservedel?


Dessverre er det ennå ikke mulig å kjøpe AL-KO reservedeler direkte i vår nettbutikk. For å sikre rask levering og levering av riktig reservedel, kan du bestille som følger:

| Hvilket produkt trenger du en reservedel til? Alle AL-KO-produkter er utstyrt med et unikt varenummer (f.eks. Art. No. 112752), som du finner på typeskiltet som vist nedenfor.
| Bestill reservedelen fra nærmeste AL-KO-forhandler eller via nærmeste serviceverksted.
| Servicecerkstedet vil informere deg så snart reservedelen har kommet, og kan også utføre reparasjonen for deg hvis ønskelig.

Typenschild


Til reservedelssøgning Tyskland > 


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.