Batteri bajonettsag AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE PS 1815 inkl. batteri og lader

Varenr. : 113942 Klar for levering
Kan tidligst sendes 25.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Veldig lett sag til skjæring og trimming
  • Enkelt og sikkert arbeid takket være avtakbar greinbøyle
  • Inkludert tre sagblad til tre, metall og plast
  • Inkl. 18 V litium-ionbatteri og lader
  • Med integrert LED-arbeidslys
  • Enkelt bytte av sagblad uten verktøy

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-bajonettsag PS 1815 inkl. batteri og lader

AL-KO batteri-bajonettsag PS 1815 fra AL-KO hjelper deg med lett og presist sagearbeid i hagen. Allsidig i bruk fordi det følger med 3 sagblad for tre-, metall- og plastbearbeiding. Nettuavhengig og utslippsfritt arbeid. Den perfekte, lille saga for hus og hage. PS 1815 for strøm fra et AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE-batteri.

Om ønskelig kan du bruke dette batterisystemet med forskjellige AL-KO-maskiner og samme batteri – og samtidig spare penger.  

 

Tekniske detaljer for AL-KO batteri-bajonettsag PS 1815

Med vår lette og allsidige batteri-bajonettsag kan du utføre mindre sagearbeid med en kuttlengde på opptil 150 mm. Den avtakbare sklibeskyttelsen gjør at du kan arbeide jevnt og sikkert. Det integrerte LED-arbeidslyset hjelper deg å sage reint selv om lysforholdene er dårlige. Med et turtall på 2500 o/min arbeider du effektivt, og den lave vekta på bare 1,5 kg (inkl. batteri) gjør arbeidet behagelig. Allsidig i bruk med verktøyløst bytte av sagblad – tre, plast og metall.

Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.

Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.

Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.

(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.)

Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.

Batteri (2,5 Ah) og lader følger med leveransen.

Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper.

I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  

 

Kjøp AL-KO batteri-bajonettsag PS 1815 og våre alternativer

Du kan kjøpe batteri-bajonettsag PS 1815 direkte på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.

Den er en perfekt partner for fjærlett og hendig hagehygge.

...

Tekniske data

Varenr. 113942
EAN 4003718062601
Nettovekt (kg) 1.2 KG
Omdr./min. 2500
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatible batterier 113893, 113894, 113895, 113896
Ladetid 2,5 Ah (min) 60 MIN
Ladetid 4,0 Ah (min) 95 MIN
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 65 MIN
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 104 MIN
Antall batteriporter 1 ST

Skjæresystem

Klippelengde (mm) 150 MM

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (4.22MB)
CE-erklæringer Download (100.69KB)
Varenr. 113968 Bare noen få på lager
kr 160,00
inkl. 25% mva pluss Frakt

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.