Batteri trimmer AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE GT 1825 inkl. batteri og lader

Varenr. : 113963 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 18 V litium-ionbatteri. Batteri og lader følger med leveransen
  • Praktiske batteriindikator på håndtaket
  • Vinkeljusterbart håndtak og teleskopskaft for individuell tilpasning
  • Med 180 graders hellingsjustering av trimmerhodet
  • Nedfellbar plantebeskyttelsesbøyle
  • Kvalitetstråd i nylon med tipp-automatikk
  • Inkludert reservetrådrull

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-trimmer GT 1825 inkl. batteri og lader

Batteri-trimmeren overbeviser med perfekte klipperesultater i kjent AL-KO-kvalitet. Den hendige batteri-trimmeren gjør tjeneste i hagen hjemme uten eksos eller støy.
Den lave vekta med praktisk betjening, justerbart tilleggshåndtak og fleksibelt skjærehode gjør det enklere med presis trimming i alle lag og vinkler i plenen.  
 
 
 

Tekniske detaljer for AL-KO batteri-trimmer GT 1825

Med kun 2,4 kg inkl. batteri og ergonomisk justerbart tilleggshåndtak er denne trimmeren et mobilt og brukervennlig hjelpemiddel for alle hageeiere.
Det fleksible, svingbare trimmerhodet med en kuttebredde på 25 cm og plantebeskyttelsesbøyle sørger for presis trimming av plenkanten, under busker og ved vegger.
Med vippeautomatikken kan du stille inn optimal trådlengde under trimming ved at du trykker trimmerhodet mot bakken. Og teleskopskaftet i aluminium kan stilles inn i høyden for å passe alle størrelser. Det sammenleggbare kanthjulet hjelper deg med rein kantklipping.
 
Friheten for deg: Den kompakte batteri-trimmeren fra AL-KO passer perfekt til nybegynnere. Takket være den stillegående motoren forstyrres ikke naboene – Du kan trimme når du vil, uavhengig av helligdagsfreden.
 
Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.
Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.
 
Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.
(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.)
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
Batteri (2,5 Ah) og lader følger med leveransen.
Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper.
I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 
 

Kjøp AL-KO batteri-trimmer GT 1825 og våre alternativer

Du kan kjøpe AL-KO batteri-trimmeren GT 1825 på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Den er et perfekt produkt hvis du er ute etter en lett og håndterlig batteri-trimmer.
...

Tekniske data

Varenr. 113963
EAN 4003718062960
Nettovekt (kg) 2.1 KG
Teleskopisk Ja
Trimmerhode type Klassisk
Trådfremføring Tipp-automatik
Gjengediameter (mm) 1.5 MM
Delbart skaft Nei
Klippebredde tråd (cm) 25 CM
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatible batterier 113893, 113894, 113895, 113896
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 38 MIN
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 61 MIN
Maks. ladetid 5,0 Ah (min.) 76 MIN

Skjæresystem

Gjengelengde (cm) 500 CM

Handle system

Justerbart håndtak Ja

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (1.18MB)
Download (1.04MB)
Download (5.61MB)
CE-erklæringer Download (240.93KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.