Bensin gressklipper AL-KO Premium 470 VS-B

Varenr. : 119947 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Hjuldrift – variabel hastighetskontroll
  • Praktisk sentral høydejustering
  • 4INONE Function
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • 70 L oppsamlerboks
  • Sheet steel housing with MaxAirflow technology for best mowing and catching properties
  • Ergonomically shaped handlebar and, thanks to the easyDrive Cockpit, handlebars that are optimized for grip

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Premium" bensingressklipper og gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Premium 470 VS-B

Elegant og komfortabel, det er bensingressklipperen AL-KO Premium 470 VS-B fra AL-KO. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere fra serien "Premium" blir gressklippingen en glede.

Tekniske detaljer for AL-KO Premium 470 VS-B

Med en klippebredde på 46 cm sikrer bensingressklipper AL-KO Premium 470 VS-B raskt arbeid også i mellomstore hager (opptil 1.400m2). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Takket være den sterke 2,4 Briggs&Stratton motoren og hjuldrift med variabel hastighetskontroll (2,5 til 4,5 km/t), blir klippingen i hagen lett og uanstrengt (selv i skråninger).

4INONE function byr på klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast av gresset på plenen. Ergonomisk softhåndtak og gjør plenklippingen til en glede. Det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den store oppsamleren på 70 l, denne blir fylt til randen og skal dermed ikke tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Premium 470 VS-B eller våre andre alternativer

Kjøp AL-KO Premium 470 VS-B enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Premium 470 VS-B er en effektiv hjelper i stellet av plenen.
Vil du ha en bensingressklipper med 51 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Premium 520 VS-B.

Fordelene dine

Full boks, færre pauser

Full boks, færre pauser

Med MaxAirflow-Technology går gresset helt bakerst i oppsamleren, slik at denne blir fylt til toppen og må tømmes sjeldnere.

Høyden gjør det hele

Høyden gjør det hele

Ekstra høy, ekstra stor - det er grunnlaget for MaxAirflow-Technology. På grunn av det ekstra høye stålskjold og den ekstra store utkastkanalen blir luftgjennomstrømningen økt med 42 prosent, slik at gresset ikke, i motsetning til standard klippere, blir transportert flatt i opppsamleren, men kastes hele tiden ut med den høye banen. Dermed fylles oppsamleren effektivt bakfra uten at utkastkanalen går tett. Videre fordeler: Den avtakbare serviceluken gjør rengjøringen av klipperen enkel.

Alt i ett grep

Alt i ett grep

Det integrerte bærehåndtaket foran - ideelt når det gjelder å transportere, lagre eller løfte gressklipperen over trinn eller hindringer i hagen.

Eksklusivt betjeningspanel

Eksklusivt betjeningspanel

Integrerte betjeningselementer i betjeningspanelet. Kablerne ligger bag afdekkingen, så de er beskyttet mot knækk og infiltring i grener.

Optimal gresssoppamling

Optimal gresssoppamling

Den store oppsamleren med nivåindikator kan ta opptil 70 liter, og fylles effektivt takket være skjoldets aerodynamiske design. Dette betyr full oppsamler = færre pauser og mer effektiv gressklipping.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Motoreffekt (kW) 2.4 KW
Klippebredde (cm) 46 CM
Motormodell B&S Series 650EXi
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Sylindervolum (ccm) 163
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2800
Antall motorsylindere 1
Automatisk choke Ja
Kategori Premium
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Oppsamling Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Kjøretype Bensin
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 85
K-verdi (m/s^ 2) 2
Nettovekt (kg) 34.6 KG
Maks. hastighet foran (km/t) 4.5 KMH
Skjold materiale Stål
Knivtype Diamantslepet
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Kraft (kW) 2.4
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Funksjon 4in1
Antall kniver 1 ST
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Bioklipp Ja
Sideutkast Ja
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Med oppsamler Ja
Frakobling klippeaggregat Nei
Oppsamler materiale Kunststoff
Max Airflow Technology Ja
Skjoldtype Highline
Hjul med kulelager Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.