Bio knivblad til solo® by AL-KO MT 130 ryddesag-tillegg

Varenr. : 127641 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • 2-tanns kniv passende til solo® by AL-KO multitool ryddesag MT 130
  • Robust versjon med kantete ender for bedre hakkefunksjon
  • Klippebredde 25,4 cm

Ofte kjøpt sammen ...

Totalpris for alle produkter

kr 5 239,00 *

Høykvalitets tilbehør

Den robuste 2-tanns biokniven i stål passer til solo® by AL-KO bensin-multitool ryddesag MT 130.
Perfekt for høy og tett vegetasjon, inklusive tjukt og langt gress, ugress og tornekratt.
 
 
 

Kjøp solo® by AL-KO biokniv og våre alternativer

Biokniven kan du kjøpe på nettbutikken vår eller hos en forhandler. Med varenr. 112906 får du tilgang på det 3-tanns knivbladet. 

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Bruttovekt (kg) 0.4 KG
Dimensjonslengde boks cm 31 CM
Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (2.94MB)
CE-erklæringer Download (137.37KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.