Dykktrykkpumpe AL-KO DIVE 6500/34

Varenr. : 113884 Bare noen få på lager
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig 3-trinns pumpeverk
  • Ny konstruert flottørbryter integrert som ekstra beskyttelse mot tørrkjøring
  • Massiv kapsling av rustfritt stål med filtersil og rustfritt pumpeskaft
  • Inkl. tilkoblingsmulighet til å installere et «flytende uttak» til å suge inn vann
  • Gjør det mulig å bruke flere vanningssystemer
  • Pumpeutløp til stor gjennomstrømning

Sett sammen alle fordelene med hage- og dykkpumper med AL-KO DIVE 6500/34

Dykktrykkpumpe DIVE 6500/34 forener alle fordelene til hage- og dykkpumper med stor transportmengde og konstant høyt trykk.
 
Om- og utpumping av beholderen, (industri-)vannuttak fra brønner/sjakter/andre vannbeholderen, drift av plenvanningsapparater, forsyning av komplekse vanningssystemer fram til automatisk husvannforsyning i forbindelse med en Hydrocontrol. Den særlige fordelen med denne pumpe er den store pumpemengden med konstant høyt trykk.  
 

Innovativt tetningssystem for langvarig drift

Keramisk tetning til beskyttelse mot høyt trykk opp til 4 bar. Tre ekstra leppetetninger beskytter pumpe permanent mot vann som trenger inn. 
 
Dykktrykkpumpe DIVE 6500/34 kan takket være det praktiske, integrerte bærehåndtaket og den 10 m lange strømkabelen samt vekta på kun ca. 10 kg brukes mobilt eller stasjonært til vanning.
 
Korrosjonsfrie materialer rustfritt stål i skjoldet og vedlikeholdsfrie komponenter garanter en langvarig drift av pumpe. Den nykonstruerte flottørbryteren fungerer som ekstra beskyttelse mot tørrkjøring.
 
Med en kraftig motor på 1000 W og et pumpeverk på 3 trinn oppnår du en matemengde på opptil 6500 l/t slik at vannpumpingen blir fullført på kortest mulig tid. Den er tiltenkt nedsenkingsdybder på maks. 7 m og mestrer en pumpehøyde på opptil 34 m. Den maksimale partikkeldiameteren er på 0,5 mm. Du kan enkelt koble til en 1,5” (47,8 mm) tykk slange på pumpeutgangen.
 
Du kan installere et “svømmende uttak” for å suge vann ut av rentområdet i en sisterne uten bruk av verktøy. Pumpa brukes da i liggende posisjon. De spesialformede håndtakene hindrer at pumpen kan rulle vekk
 
Merknad: Kun egnet til industrivann og klorholdig vann (vann til svømmebasseng) under 35 °C.
Den er heller ikke egnet til bruk i saltvann, vann med aggressive kjemikalier eller sandholdig vann.
 

Kjøp AL-KO dykkpumpe DIVE 6500/34 og våre alternativer

Nå kan du kjøpe trykk-/dypbrønnpumpe DIVE 6500/34 på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre. Hvis du ser etter et alternativ til denne pumpe, kan vi anbefale trykk-/dypbrønnpumpe DIVE 5600/44 (varenr. 113883).
...

Tekniske data

Varenr. 113884
EAN 4003718062021
Maks. transportlengde l/t 6500 LPH
Maks. transporthøyde (m) 34 M
Maks. trykk (bar) 3.4 BAR
Pumpehjul 3 trinn
Nettovekt (kg) 11 KG
Mål lengde cm uten boks 220 CM
Bruttovekt (kg) 11 KG
Mål høyde cm uten boks 433 CM
Mål bredde cm uten boks 220 CM
Kabellengde (m) 10 M
Varemerke AL-KO
Kategori Premium

Strømforsyning

Kjøretype Elektrisk

Motor

Motorytelse (W) 1000 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.48MB)
CE-erklæringer Download (1.49MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.