Forfilter AL-KO 250/1 " Husvannverk

Varenr. : 113721 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Beskytter husvannverk mot sand og andre partikler
  • Effektiv beskyttelse for pumpen
  • Reduserer slitasje og forstyrrelser til et minimum
  • Sil av vaskbar plast
  • Inkl. 2 x gjenget nippel 1/1 tomme; 1 x gjenget nippel 1 / ¾ tomme

Dette forfilteret beskytter den indre mekanismen i trykkpumpen mot skade forårsaket av smuss og kan lett skrus på.

 

Dette forfilteret forlenger levetiden på ditt husvannverk. Det beskytter pumpen effektivt mot slitasje forårsaket av grov forurensing av sand og andre større partikler. Det er best å bestille forfilteret samtidig når du kjøper ditt husvannverk. Det er egnet for nesten alle husvannverk. Det leveres med koblinger i forskjellige størrelser, slik at det kan monteres raskt. Som original reservedel passer det nøyaktig og leveres med to pakninger. Dessuten er det lett vaskbart og svært holdbart selv ved kontinuerlig bruk. Særlig praktisk: Filteret er gjennomsiktig, slik at man kan oppdage fremmedlegemer og smuss og fjerne dem med en gang.

 

Kjøp forfilteret AL-KO 250/1 tomme for Husvannverk

Kjøp forfilter AL-KO 250/1 tomme for husvannverk nå i vår nettbutikk. Hos oss finner du mer tilbehør og reservedeler for din trykkpumpe, vannpumpe, husvannverk, pumpeautomater eller dykkpumpe.

...

Tekniske data

Varenr. 113721
EAN 4003718060348
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.