Prislapper | solo® by AL-KO

Prislapper for nedlasting

Her kan du finne prislapper for alle solo® by AL-KO-produkter og utvalgte AL-KO-produkter gratis. Enkel å laste ned og skrive ut. Bare klikk på bildet til høyre og åpne PDF-filen.

God fornøyelse!

Holder for prislapper

Trenger du holdere med plastlommer for å sette opp prislappene dine? Da kan du bestille sammen med din neste bestilling.

Holderne er dessverre ikke opprettet i nettbutikken enda, og må derfor bestilles manuelt (selvfølgelig uten ekstra kostnad for deg).

Du kan bestille ved å sende en e-post til service.ginge@al-ko.com med antall og varenummer, som er G999198.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.