Produktvideoer, instruksjoner og mer

På vår YouTube-kanal kan du finne videoer om våre produkter og evt. spesialfunksjoner og se hvordan du installerer eller monterer produktene våre.

Vi laster jevnlig opp nye videoer som kan hjelpe deg og dine kunder, så følg med på vår YouTube kanal.

Nedenfor har vi lastet opp noen utvalgte videoer for deg.

Høygressklipper

Til høyre kan du se en video som viser vår solo® by AL-KO høygressklipper T 22-110.0 HDH-A V2.

Den har varenr. 127575. Vi har ikke tatt opp videoen selv, men den viser på beste måte hvor mye gressklipperen vår tåler. Traktoren er ideell for frukthager, høyt gress og ulendt terreng, den har en kraftig 13,4 kW 2-sylindret motor og traktormønstrede bakdekk for utmerket trekkraft, og leveres med hengerfeste, støtfanger og LED-lykter som standard.

Les mer om gressklipperen her.

AL-KO 36 V batterifamilien

Det beste utgangspunktet for ambisiøse hobbygartnere som ønsker et bredt utvalg av maskiner med et kraftig batterisystem.

Montering av klippebord

Her kan du se hvordan du fjerner og monterer klippebordet på solo® by AL-KO Comfort Pro hagetraktorer.

Slik installerer du din Robolinho®.

Quick Homing Kit for Robolinho®.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.