Rotisserie sett til Masport S/S4 og MB4000

Varenr. : 134203 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 23.12.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Tilbehør, der passer til Masport S/S4 og MB 4000
  • Batteridrevet drejespyd til ledningsfri grillning
  • Aksel i flere deler sikrer flere bruksområder
  • To klemmer for perfekt grillposisjon

Tilbehør til Masport S/S4 og MB 4000 gassgrills: Batteridrevet rotisserie sett for trådløs grillglede.

Leveres komplett med motor, justerbare gafler og monteringsdeler

...

Tekniske data

Varenr. 134203
EAN 9414974342034
Dimensjonslengde boks cm 86 CM

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.