Batteri AL-KO ENERGY FLEX B 200 Li

Varenr. : 113524 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 40 V / 5 Ah / 180 Wh ytelse
  • Li-ion-teknologi med Samsung-celler for høy ytelse
  • Liten, lett og kompakt
  • Passer for alle Energy Flex produkter

Energy Flex batterier sørger for en trådløs, enkel hageopplevelse.

 

Et batteri for alt

Klipp plenen og hekken, felle tre ellerblås sammen høstløv med ett og samme batteri – ikke noe problem med Energy Flex batteriserien.

 

AL-KO ENERGY FLEX B 200 Li 40 V / 5 Ah

Et særtrekk ved dette batteri er de spesielle cellene fra Samsung som muliggjør en høyere ytelse for det kompakte batteriet, og slik øker arbeidstiden med opptil 33% lenger enn med batteriet 40 V/4 Ah. Det 40 V / 5Ah-Li-ion-batteriet i Energy Flex serien gir i dette tilfellet en effekt på opptil 180 Wh. Med det kan du betjene alle våre Energy Flex batteridrevne maskiner. Det lette og kompakte batteriet gir hagemaskinene dine energi nok til 140 min. arbeidstid (avhengig av maskin og arbeidsområde, såvel som eksterne faktorer). Fri fra minneeffekt og kan lades når som helst. Takket være Li-ion-celler er dette batteri usedvanlig holdbart og det har ingen selvutladning.

 

Kjøp AL-KO ENERGY FLEX B 200 Li

Kjøp batteriet for ditt hageverktøy i Energy Flex serien i vår nettbutikk eller finn en forhandler i ditt område. Du kan lade batteriet med vår original-lader fra AL-KO C 130 Li (varenr.113281).

Batteri og lader følger alltid med AL-KO ENERGY FLEX batterigressklippere.

Med Energy Flex batteriene kan du betjene følgende enheter:

og følgende håndholdte produkter:

Med batteribelte med adapter AL-KO ENERGY FLEX BBA 40 (varenr. 113786) kan batteriet bæres på bæltet og ikke i maskinen! Beltet kan brukes til til alle håndholdte produkter i Energy Flex-serien og gir deg optimal bevegelsesfrihet og opptil 30% vektreduksjon!

 

.

Tekniske data

Maks. ladestyrke (Ah) 5
Kjøretype Batteri
Varemerke AL-KO
Batteriserie AL-KO ENERGY FLEX 40 V maks.
Maks. spenning (V) 40 V
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.