Stangkjedesag Csa 2020 18 V U/akku

Varenr. : 113538 Denne varen er ikke på lager.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Lett, hendig batteristangsag
  • Robust 20 cm lang skaft for kraftig klipping
  • Stort aksjonsradius på opptil 3,5 m arbeidshøyde, takket være justerbart teleskopisk skaft
  • Uanstrengt arbeid takket være vibrasjonsfri drift, god verktøybalanse og ergonomiske betjeningselementer
  • Stille, utslippsfri og uden kabel med 20 V / 2,5 Ah batteri
  • 18 V batteri og lader ikke inkludert

Det perfekte snit i enhver høyde, utslippsfri og uavhengig – med sedvanlig AL-KO brukervennlighet. Det står den lette, hendige batteridrevne stangsagen i 18 V-serien for.

 

Batteridreven stangsag AL-KO 18 V CSA 2020 – for fleksibel, uanstrengt trepleie

Med den trådløse stangsagen AL-KO 18 V CSA 2020 ligger kvisting og trimming av trær lett i hånden.

Med det ekstra lange skaftet til AL-KO 18 V CSA 2020 får du en arbeidshøyde på opptil 3,5 m. Kvalitetssverdet på 20 cm med robust klippekjede lar deg skjære gjennom grener på opptil 10 cm tykkelse.

Med det vinklede sverdet kommer du til selv på vanskelig tilgjengelige steder og du oppnår alltid et presist, rent kutt. Og takket være batteridrift får du en stor aksjonsradius med høy bevegelsesfrihet, uden å måtte ta hensyn til stresset med kabler. Dermed kan du arbeide uanstrengt, kroppskånende og trygt – selv over hodehøyde.

I tillegg gjør batteridriften en stille, utslippsfri og vedlikeholdsfattig innsats til enhver tid på døgnet.

 

Tekniske spesifikasjoner for AL-KO 18 V CSA 2020

Det robuste Oregon-sverd sørger med sin kuttelengde på 20 cm og klippebredde på 10 cm for et rask arbeidsforløp med god håndtering.

Det justerbare skaftrøret som sikrer en arbeidshøyde på opptil 3,5 m og det vinklede sverdet er optimalt tilpasset arbeidsområder i ulike betingelser. Nøyaktige trimmeresultater favoriseres også av den nesten vibrasjonsfrie batteridrevne el-motoren av nyeste generasjon. Det er betydelig lettere enn en sammenlignbar bensindreven, slik muliggjør batteristangsag AL-KO 18 V CSA 2020 med en totalvekt på bare 3,5 kg. inkl. batteri uanstrengt arbeid over hodehøyde.

Med et fulladet 18 V Li-ion batteri 20 V / 2,5 Ah, kan du jobbe gjennomgående i opptil 15 minutter. Den tomme batteriet lades opp igjen i løpet av ca. 50 minutter. Li-ion batteriet er holdbart, trenger lite vedlikehold, er ikke selvutladende, har ingen minneeffekt og er lett å lade.

 

Kjøp AL-KO 18 V CSA 2020 eller andre alternativer

Kjøp batteristangsag AL-KO 18 V CSA 2020 i vår nettbutikk eller finn en forhandler i ditt område. Det er den lette start-modellen for kvalitetspleie i din hage.

Hvis du kjøper en 18 V enhet trenger du et langvarig 20-V batteri (varenr. 113559) og lader (varenr. 113560).

Du kan lade batteriet med vår original-lader fra AL-KO 18 V C 30 (varenr. 113560), hurtiglader AL-KO 18 V C 60 Li (varenr. 113858) eller dobbellader AL-KO 18 V TC 30 (varenr. 113561), som alltid følger med batterigressklipper AL-KO 18 V 34.8 Li (varenr. 113540).

Med 18 V batteriene kan du betjene følgende enheter:

Tekniske data

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V
Nettovekt (kg) 3.1 KG
Bruttovekt (kg) 4.1 KG
Maks. kjedehastighet 3.8
Kjedespenning Verktøysfri
Kompatible batteriremmer NEIN
Dimensjonslengde boks cm 115 CM
Meiseltype Halvmeisel
Kompatible batterier 113559, 113698
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 92
Kjede 3/8"
Sverdlengde (cm) 20 CM
Deling 3/8"
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (6.27MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.