God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Bensinjordfreser AL-KO MH 770 Comfort

Varenr. : 113971 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Perfekt til å løsne opp jorda og bearbeide rader i bedene
  • Begrensningsskiver til sidene for å beskytte beplantningen inkludert
  • Ergonomisk styreramme, kan justeres til sidene og i høyden uten verktøy
  • Bremsespor som kan høydejusteres i tre trinn til å stille inn rett arbeidsdybde
  • Tilbehør tilgjengelig til andre typer jordbearbeiding
  • Transporthjulet kan vippes opp enkelt og uten at du trenger å bruke verktøy

Variabel betjening – AL-KO bensin-jordfreser MH 770 Comfort

Jordfreseren MH 770 Comfort er et robust hjelpemiddel for effektiv og tidsbesparende innsats på flatene som skal bearbeides. 
Uansett om det gjelder kultivering, lufting eller oppløsning av jorda: Med denne jordfreseren gjør du jorda klar før såing, løser den opp og arbeider inn næringsstoffer, gjødsel eller fersk muld. Den ergonomiske styrerammen som kan stilles inn variabelt og uten verktøy i både siden og høyden, sørger for brukerkomforten.
Hvis du justerer rammen til siden, kan du enkelt bearbeide flaten uten å måtte gå på den jorda som allerede er løsnet opp.
Beskyttelsesskivene som allerede følger med leveransen, begrenser arbeidsområdet og garanterer dermed effektiv beskyttelse av eksisterende beplantning.
 
 
 

Allsidig bruk – intet problem

På denne jordfreseren kan du sette på flere tilbehørsdeler, f.eks. hyppe- eller potetplog eller bedplog. For bedre trekkraft lønner det seg å montere på det tilbudte stålhjulsettet mår du bruker ploger. Jordfreseren MH 770 Comfort gir det god støtte under bearbeiding av større flater. Ved hjelp av to forovergir kan du enkelt tilpasse arbeidshastigheten og freseresultatet til dine krav. Reversgiret gjør det enklere å manøvrere og gjør apparatet mer brukervennlig.
Med en arbeidsbredde på 77 cm og de seks freseknivsettene oppnår du arbeidsdybder på opptil 33 cm. Fordi de aktive, spesialformede fire freseknivene er perfekt konstruert for jordbearbeiding – og med motoren på 3,45 kW har modellen mye trekkraft selv på tyngre underlag.
Maskinen holder seg på linje med føringssporen. Den ekstra stabile og ergonomiske styrerammen er perfekt for riktig kroppsholdning.
Transporthjulet kan enkelt og uten verktøy settes fra arbeids- til transportstilling. Sikkerhet er nøkkelen: Sikkerhetshåndspaken hindrer at fresekniven dreier utilsiktet. Dekslet til freseverktøyene er gjort i robust stål av høy kvalitet og beskytter i tillegg brukeren mot steiner og jord som kastes omkring.
 
 
 

Kjøp AL-KO bensin-jordfreser MH 770 Comfort og våre alternativer

Nå kan du kjøpe jordfreseren MH 770 Comfort på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.
Hvis du ønsker deg en større og kraftigere jordfreser, kan vi anbefale MH 1150 (varenr. 113972).

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 77 CM
Sylindervolum (ccm) 196
Motoreffekt (kW) 3.45 KW
Gir 1 forover / 1 bak
Nettovekt (kg) 67 KG
Elektrisk start Nei
Bruttovekt (kg) 79 KG
Arbeidsområde opp til m2 670 QM
Fresekniv diameter (cm) 33 CM
Antall fresekniver 8 ST
Primer Ja
Dimensjonslengde boks cm 84 CM
Automatisk choke Nei
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Instruksjoner for bruk Download (8.56MB)
CE-erklæringer Download (110.06KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.