Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Bensinjordfreser MH 360 Easy

Varenr. : 113969 Klar for levering
SAPMaintenance inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kompakt liten jordfreser til å finsmuldre jorden og forberedelse av såing
  • Lav vekt og ergonomiske håndtak sørger for komfortabelt arbeid
  • Bremsespor som kan høydejusteres i tre trinn
  • Transporthjul som er lett å ta av
  • Fire aktivt arbeidende hakkekniver med 36 cm arbeidsbredde til enkel oppløsing av jorda

AL-KO bensin-jordfreser MH 360 Easy – en sterk lettvekter til fresing

Jordfreseren MH 360 Easy er et slankt og hendig hjelpemiddel til effektiv og tidsbesparende innsats i hagen. Uansett om det gjelder kultivering, lufting eller oppløsning av jorda: Med denne jordfreseren gjør du jorda klar før såing, løser den opp og arbeider inn næringsstoffer, gjødsel og fersk muld. Den lette og hendige jordfreseren MH 360 er et perfekt hjelpemiddel for hobbygartnere. 
 
 
 

Hendig og ergonomisk

Med jordfreseren MH 360 Easy blir det ekstra lett å løse opp mindre flater. Med en arbeidsbredde på 36 cm når du alle hjørner i hagen. Arbeidet blir enormt mye enklere sammenlignet med en spade. Fordi de aktive, spesialformede fire freseknivsettene med fire fresekniver hver er konstruert for finsmuldret jordbearbeiding – og med 2,2 kW-motoren har den bare 34 kg lette jordfreseren trekkstyrken som trengs.
Med bremsesporen som kan justeres i 3 trinn, kan du stille inn arbeidsdybden etter behov. Perfekt for riktig kroppsholdning selv på trange steder. De ergonomisk plasserte betjeningselementene sammen med den lave vekta gjør det lette å jobbe med MH 360 Easy i alle posisjoner. På vei til bruksstedet kan du sette det integrerte transporthjulet i transportstilling uten verktøy. Dekslene til freseverktøyene er gjort i robust stål av høy kvalitet og beskytter i tillegg brukeren mot steiner og jord som kastes omkring.
 
 
 

Kjøp AL-KO bensin-jordfreser MH 360 Easy og våre alternativer

Nå kan du kjøpe jordfreseren MH 360 Easy på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.
Hvis du ønsker deg en større og kraftigere jordfreser, kan vi anbefale MH 540 (varenr. 113970).

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 36 CM
Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 139
Motoreffekt (kW) 2.2 KW
Omdr./min. 2850
Nettovekt (kg) 35 KG
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Mål bredde cm uten boks 38 CM
Mål lengde cm uten boks 64 CM
Mål høyde cm uten boks 45 CM
Bruttovekt (kg) 40 KG
Arbeidsdybde cm 20 CM
Fresekniv diameter (cm) 25 CM
Antall fresekniver 8 ST
Primer Ja
Dimensjonslengde boks cm 76 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 93
Automatisk choke Ja
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download (6.61MB)
CE-erklæringer Download (106.84KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.