Bensinjordfreser solo® by AL-KO MH 7505 VR

Varenr. : 127321 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 23.08.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Til finsmuldret oppløsing av hard undergrunn, forberedelse av såing, innarbeiding av kompostavfall, humusgjødsel og torv
  • Kraftig 3,6 kW Honda-motor til høy, varig ytelse
  • 4/6-aktive stjerne-hakkekniver med opptil 75 mm hakkebredde og 15 cm arbeidsdybde, kjededrev og integrert transporthjul
  • Kroppsskånende arbeid med juster- og svingbar styreramme, lett tilgjengelig gasshåndtak og revers
  • Hyppeplog kan monteres som ekstrautstyr
Kraftig hjelpemiddel til alle hageeiere: Jordfreserne våre overbeviser med kraftige motorer for permanent bruk og godt optimaliserte betjeningselementer. De robuste maskinene er samtidig hendige, lette og bruksvennlige. In solo® by AL-KO profesjonell kvalitet.  
 
 
 

Jordfreseren solo® by AL-KO 7505 VR – gjennom alle jordlag med en profesjonell freser

Jordfreseren 7505 VR er et trekksterkt arbeidsredskap for effektiv og tidsbesparende permanent bruk i krevende naturhager, drivkasser og nytteflater. Ett forovergir og ett reversgir gjør at arbeidet går fort unna med høy fleksibilitet. Perfekt til kultivering, lufting og vitalisering av jorda: Med solo® by AL-KO jordfreser 7505 VR gjør du jorda klar før såing, løser den opp og arbeider inn næringsstoffer, gjødsel og fersk muld. Det være seg til hagestell, som hobbygartner, grønnsaksdyrker eller hageeier – den enormt trekksterke jordfreseren er førstevalget for effektiv bearbeiding av selv større flater. Den arbeider fort på all slags underlagt og er også veldig ergonomisk – takket være at den store maskinen er såpass håndterlig med høydejusterbar og svingbar styreramme og reversgir.  
 
 
 

Tekniske data for solo® by AL-KO jordfreser 7505 VR

Den kraftige 3,6 kW Honda-motoren i 7505 VR sørger for ordentlig trekkraft og jevn effekt selv ved langvarig bruk. Kraftoverføringen gjøres med kjededrev. Med det integrerte transporthjulet kan du enkelt manøvrere jordfreseren fra ett brukssted til et annet. 1 forover- og 1 reversgir sørger for kraftbesparende og fleksibelt arbeid. Jordfreseren 7505 VR er en sann følgesvenn til krevende oppgaver – og konstruksjonen er slik at du som bruker kan jobbe ergonomisk. Dermed bidrar de ergonomiske betjeningselementene til arbeidet i alle stillinger, i bed med mange hjørner, i bakker og heng. Gasshåndtaket er alltid lett tilgjengelig, styrerammen kan tilpasses brukerens kroppsstørrelse og om nødvendig svinges til siden. Dermed kan du på optimal måte jevne ut ujevnheter, komme deg gjennom trange steder og skåne underlaget fordi du ikke lenger må gå på jorda som allerede er frest opp. Dekslet til jordfreseren er gjort i robust stål av høy kvalitet og beskytter i tillegg brukeren mot steiner og jord som kastes omkring.  
 
 
 

Kjøp jordfreseren solo® by AL-KO 7505 VR og våre alternativer

Jordfreseren solo® by AL-KO 7505 VR kan du kjøpe på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.
Tilgjengelig som passende tilbehør: hyppeplog (varenr. 127 334). Hvis du er på utkikk etter en lett nybegynnermodell for å løse opp jorda i hobbyhagen, er AL-KO-modellene fra og med MH 350-4 (varenr. 112 644) prisgunstige alternativer.
...

Tekniske data

Varenr. 127321
EAN 4003718055023
Nettovekt (kg) 51 KG
Mål lengde cm uten boks 150 CM
Mål bredde cm uten boks 75 CM
Mål høyde cm uten boks 115 CM
Arbeidsdybde cm 15 CM
Bruttovekt (kg) 56 KG
Fresekniv diameter (cm) 32 MM
Antall fresekniver 6 ST
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Comfort

Klippesystem

Arbeidsbredde (cm) 75 CM

Motor

Elektrisk start Nei
Sylindervolum (ccm) 163
Omdr./min. 3200
Motoreffekt (kW) 3.6 KW
Motormodell Honda GP 160
Primer Ja

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (5.11MB)
CE-erklæringer Download (81.75KB)
Varenr. 127334 Tilgjengelig igjen på 23.08.2024
kr 1 010,00
inkl. 25% mva pluss Frakt

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.