Frontklipper FSM 530 for solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

Varenr. : 110739 Bare noen få på lager
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust klipperdeksel av stålplate for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I
  • 530 mm arbeidsbredde for effektivt og allsidig klipping
  • Bioklipping
  • Innebygd knivbrems for større sikkerhet

Valgfritt tilbehør for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

 

53 cm frontklipper FSM 530 for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

Rotorklipperen FSM 530 er et tilbehør for basisenheten solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I og forvandler den til en kraftig og gjennomgående klipper for rask, profesjonell bruk på plener – lett å manøvrere i trange hager eller langs plenkanten.
Rask klippefremdrift takket være 53 cm arbeidsbredde med integrert bioklipping.

 

Tekniske detaljer for frontklipper FSM 530 for kombimaskinen solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

Den kraftige frontklipperen er den beste løsning for effektiv, tidsbesparende klipping av store plener.
Med en klippebredde på 53 cm montert på kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I klarer frontklipperen også store arealer opp til 2.000 m², raskt og effektivt. Takket være den sterke hjuldriften på basisenheten, med forover- og reversgir oppnår du rask fremdrift med liten kraftinnsats.
Klipping og bioklipping i ett: FSM 530 gjør kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I til en fullverdig 2-i-1-gressklipper.
Rotorklipperens arbeidsmåte reduserer tilstopping av maskinen med gressrester. Det store, robuste stålplatehuset garanterer sikker drift med høy effektivitet.

 

Køb hyppeplog for basisenheten solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I & alternativer

FSM 530 for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den omgjør basisenheten til en slåmaskin klar til bruk.
Hvis du ønsker å bruke kombimaskinen til andre formål, anbefaler vi ytterligere tilbehør: Slåmaskin (varenr. 110494), jordfres (varenr. 110495), hyppeplog (varenr. 110742)snøskjær (varenr. 113267) og valgfrie snøkjettinger (varenr. 112183).
Hvis du spesielt trenger en gressklipper med svært stor klippebredde og ennå ikke har kjøpt en basisenhet, anbefaler vi at du tar en titt på solo® by AL-KO 5001 R III (grunnenhet/komplettenhet) som et mulig alternativ.

...

Tekniske data

Varenr. 110739
EAN 4003718024630
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori COMFORT pro

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (640.91KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.