Jordfreser CF 500 F/ Combimaskine

Varenr. : 110495 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Jordfres for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I for å løsne jorden og forberede såing
  • Aktivt arbeidende 4-stjerners hakkekniv med 50 cm arbeidsbredde og god trekkraft
  • Individuell innstilling av harvedybden
  • Sikkerhet med det stor stålplatedekselet

Ofte kjøpt sammen ...

kr 6 195,00
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

kr 24 705,00

inkl. 25% mva pluss Frakt

Valgfritt tilbehør for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

 

50 cm jordfres omdanner basisenheten til en kraftig motorhakke

Jordfresen CF 500 er et tilbehør for basisenheten solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I og forvandler maskinen til en kraftig motorhakke for en effektiv, tidsbesparende bruk.
Enten det er for dyrking, luftig eller bearbeiding av hagejord: Med CF-500 montert på basisenheten, kan du forberede jorden grundig før såing, løsne den opp og arbeide inn næringsstoffer, gjødning og frisk matjord.
Som gartner eller grønnsakdyrker kan du sette betydelig fart på arbeidet med motorhakken på den kraftige kombimaskinen. Med den gode ergonomien er du sikret utstrakt og uanstrengt arbeid.

 

Tekniske detaljer for jordfres CF 500 for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

Med jordfres CF 500 og dens arbeidsbredde på 50 cm kommer du lett og behagelig fremover. Lettelsen i arbeidet i sammenlignet med manuelt arbeid med spader og greip er betydelig.
Med bruk av den spesielt utformede 4-stjerners hakkekniven for finsmuldret jordbearbeiding, og med motorisert kombimaskin er alt enklere: Hjuldrift tar over mesteparten av arbeidet og takket være basisenhetens terrengegenskaper, brede 13 tommers luftfylte dekk kommer den til selv på ujevne åkere og i bakker, med liten kraftinnsats og god fremdrift.
Sikkerhet er nøkkelen: Jordfresens høyverdige deksel av robuste stålplater gir sikkerhet under arbeidet og beskytter deg mot eventuelle flygende småstein

.

Køb jordfres CF 500 til basisenheten solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I & alternativer

Jordfresen (varenr. 110495) for kombimaskinen solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den gjør basisenheten til en svært kraftig og hendig jordfres.
Hvis du ønsker å bruke kombimaskinen til andre formål, anbefaler vi ytterligere tilbehør: Slåmaskin CB 870 (varenr. 110494), frontklipper FSM 530 (varenr. 110739), hyppeplog (varenr. 110742),snøskjær (varenr. 113267) og valgfrie snøkjeder (varenr. 112183).
Som et supplement til jordfresen anbefales kantplogen: Utstyr basisenheten enkelt for å gå løs fugerengjøring eller opphopning.

...

Tekniske data

Varenr. 110495
EAN 4003718020045
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori COMFORT pro

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.37MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.