Kombimaskinen: Én maskin, mange muligheter

Fra å klippe høyt gress på enger til bearbeidelse av jorder og store landstykker: Med solo® by AL-KO kombimaskinen modell Combi BF 5002-R blir mange oppgaver raske og enkle å utføre. Til dette trenger du bare å bruke de ulike valgfrie påbyggingsdelene På denne måten blir flerfunksjonsmaskinen med noen få enkle trinn en slåmaskin, feiemaskin, jordfreser eller plog. Takket være vinterutstyr med kjettinger, er Combi BF 5002-R også effektiv for snørydding.

Mere info >
Ingen filtre funnet
Ingen produkter ble funnet
inkl. 25% mva pluss Frakt
Dine fordeler
Kombimaskin | AL-KO Slåmaskin CB 870

Slåmaskin CB 870

Dobbelkniv-klippeteknologi, 4-dobbel knivføring, stillegående, vibrasjons-dempende drev. Inklusive høydejusterbare avstandsholdere

Kombimaskin | AL-KO Frontklipper FSM 530 S

Frontklipper FSM 530

Stabil klipperskjold av stålplate med bioklippingeffekt. Innebygd knivbrems. Glidemeier kan høydejusteres i 3 trinn.

Kombimaskin | AL-KO Jordfreser CF 500

Jordfreser CF 500

Med 4-stjerne-hakkekniver og kilereimdrift. Fres: turtall 275 o/min, fresedybde kan stilles inn. Egnet for lett jord.

Kombimaskin | AL-KO Hyppeplog

Hyppeplog

Komplett med påbyggingsadapter.

Godt utvalg

Klipping, pløying eller fresing - hver oppgave gjøres enkelt med combi-maskinen fra solo® by AL-KO. Benytt deg av vår multifunksjonsmaskin. Den ekstra sterke kombimaskinen er med slåmaskin og frontklipper, jordfreser og plogen perfekt partner for hagestell og jorbearbeiding. Det beste av det hele: Alt etter ønske og behov kan du kombinere hvilke som helst av de fire mulige påbyggingsdelene med den kraftige 2,5 kW grunnmaskinen.

Ergonomi er viktig: Håndtaket på vår multifunksjonsmaskin er høydejusterbar og kan vippes til siden. På denne måten er en lett og komfortabel arbeidsstilling mulig. Spesielt for pløying og fresing, er denne egenskapen veldig praktisk hvis du ikke har lyst å gå på den allerede opparbeidede jord.

Ytterligere fordeler

| Kraftig bensinmotor

| Høyderegulerbart og dreibart
| Kileremdrift
| Brede luftdekk for optimal trekkraft
| Holdbart snekkegir
|
Gir frem og tilbake


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.