God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Hagetromle AL-KO GW 50

Varenr. : 119104 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Praktisk, stabil hagetrommel i stål som er ideell når du skal så plen.
  • Ingen vekt: 13 kg.
  • Vekt med vann: 72 kg.
  • Vekt med sand: 120 kg.
  • Arbeidsbredde: 50 cm.

For å komprimere bakken før såing og trykke ned frøene etter såing - dermed blir gressfrøene der de hører hjemme.

Fordelene dine

Ny plen på enkel måte

Ny plen på enkel måte

For å komprimere bakken før såing og trykke ned frøene etter såing - dermed blir gressfrøene der de hører hjemme.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 50 CM
Nettovekt (kg) 13 KG
Mål høyde cm uten boks 90 CM
Mål bredde cm uten boks 50 CM
Bruttovekt (kg) 15 KG
Mål lengde cm uten boks 45 CM
Vekt med sand (kg) 108
Vekt med vann (kg) 62
Dimensjonslengde boks cm 61.1 CM
Kategori Premium
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.