Hagetrommel GW 100 til hagetraktor, 98 cm

Varenr. : 130539 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  •  Arbeidsbredde: 98 cm

Ofte kjøpt sammen ...

Totalpris for alle produkter

kr 5 915,00

inkl. 25% mva pluss Frakt
For å trykke ned frøene, jevne ut ujevnheter i jorda og komprimere underlaget. Kan fylles med vann eller sand etter behov.
Nødvendig påmontert tilbehør: Tilhengerkobling varenr. 110813 eller 119608.
...

Tekniske data

Varenr. 130539
EAN 5769720330617
Nettovekt (kg) 26 KG
Vekt med sand (kg) 235 KG
Vekt med vann (kg) 140 KG
Kategori Easy
Varemerke AL-KO

Klippesystem

Arbeidsbredde (cm) 98 CM

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.