De praktiske hjelperne når det snør

Med de enkle snøfreserne fra AL-KO er det slutt på arbeidskrevende måking for hånd. Du har en kraftig motor, som raskt og effektivt gjør arbeidet for deg. Vårt utvalg spenner fra en liten maskin til store bensindrevne freser som med sine kraftige motorer kan hanskes med store mengder snø med letthet. Hvilken maskin som er riktig for deg avhenger av den forventede mengden snø og området som skal tømmes. Avhengig av snømengden har vi snøfresere med forskjellige bredder og 1- eller 2-trinns transportsystem for deg.

Mere info >

Produktfilter

10 produkter funnet
Varenr. 112932 Tilgjengelig igjen på 15.11.2024
kr 3 090,00
Varenr. 112935 Tilgjengelig igjen på 10.12.2024
kr 15 990,00
Varenr. 112933 Tilgjengelig igjen på 10.12.2024
kr 13 990,00
Varenr. 113635 Tilgjengelig igjen på 17.01.2025
kr 6 490,00
Varenr. 113591 Tilgjengelig igjen på 16.10.2024
kr 3 790,00
Varenr. 114038 Tilgjengelig igjen på 10.12.2024
kr 31 990,00
Varenr. 114030 På lager
kr 160,00
Varenr. 114036 Tilgjengelig igjen på 21.10.2024
kr 21 990,00
Varenr. 114037 Tilgjengelig igjen på 18.09.2024
kr 23 990,00
inkl. 25% mva pluss Frakt

Dine fordeler

Snøfresere | Komfortabel snøfjerning

Komfortabel snøfjerning

Med AL-KO snøfresere med en ryddebredde på 46 til 76 cm fjernes snøen på kortest mulig tid.

Snøfresere | AL-KO Helt rent

Helt rent

Ryddespaden som kommer i kontakt med bakken rydder fortau og parkeringsplasser uten å legge igjen et snøteppe. Samtidig trekker ryddespaden snøfreseren fremover.

Snøfresere | AL-KO snøfreser med elektrisk start

Lett å starte

Start snøfreseren ved hjelp av snortrekket eller enkelt og bekvemt med elektrisk start (230 V).

Snøfresere | AL-KO Punktgenaues Auswerfen mit drehbarem Auswurfschacht

Nøyaktig utkast

Utkasterkanalen kan roteres manuelt opp til 190 grader. Så snøen lander akkurat der du vil ha den. Avhengig av modell kastes snøen opp till 15 m.

Snøfresere | AL-KO snøfreser med lyskaster

Praktisk på mørke vinterdager

Noen modeller er utstyrt med lyskaster - ideelt for å rydde snø om kvelden eller tidlig om morgenen.

Snøfresere | AL-KO snøfreser med store, mønstrede gummi dekk

Sikker fremdrift

Takket være store, mønstrede gummi dekk eller belter (760TE), imponerende trekkraft og behagelige håndtak er snøfreserene selv i de mest ugunstige forhold enkle å manøvrere. Med opptil gir 6 forover og 2 bakover, kan hastigheten på hjuldriften enkelt kontrolleres.

Snøfresere | Snøfreser transportsystem

Med kraft gjennom snøen

Hos AL-KO deler vi snøfreserne opp i 2 kategorier, ett-trinns eller to-trinns transportsystem:

Ett-trinns transportsystem
Ett-trinns transportsystem representerer basissegmentet og er for det meste snøfresere med elektriske motorer. Under arbeid i snøen tas snøen inn i maskinen og virvles direkte gjennom før den slynges ut. Sammenlignet med to-trinns snøfreser er den elektriske snøfresere lettere og mer kompakt, og er derfor egnet for mindre områder. De er strukturelt mindre komplekse og derfor billigere. Ideell for fortau og innkjørsler med mindre snø. 

To-trinns transportsystem
Denne bensindrevne snøfreseren er laget for tyngre og mer utfordrende arbeid. I den første fasen, bryter freseren i snøoverflaten og tar snøen inn etterpå. I det andre trinn blir snøen kastet gjennom sjakten og viftes gjennom utløpsrennen til utsiden. De dyrere modellene er generelt kraftigere, og med en bensinmotor, og er derfor egnet for større snøarbeid og hard snø. Disse modellene tilbyr i forhold til ett-trinns snøfresere fordeler i form av snømengde og utkast. 

En annen forskjell mellom ett-trinns og to-trinns-modeller som befinner seg i maskinen: To-trinns snøfresere er hjuldrevet, mens ett-trinns-modeller har et pedalsystem.

Snøfresere | Praktisk snørydding

Optimal komfort

Takket være skaftet som kan justeres i flere høyder, kan Snowline 46 E lagres enkelt og plassbesparende. For større snømengder hjelper AL-KO snøfresere med en kraftig OHV-bensinmotor og valgbar hjuldrift. OHV-teknologi muliggjør høy ytelse med lavt drivstofforbruk takket være luftventilene. Eksempler på modeller for dette er: AL-KO SnowLine 560 II, SnowLine 620 II, SnowLine 700 E og SnowLine 760 TE. Avhengig av snøtype, kastes snøen opp til 15 m ved hjelp av den roterende utkastekanal.

De store, store gummidekkene og flere gir forover og bakover garanterer enkel fremgang. De oppvarmede håndtakene gir ekstra komfort (ikke på alle modeller). Takket være larvebelter tilbyr 760 TE snøfreser den beste trekkraften under de ugunstigste forholdene. AL-KO snøfresere står for robust kvalitet som tilpasser seg dine behov. Velg riktig snøfreser fra AL-KO og overbevis deg selv om kvaliteten.

Snøfresere - så lett er det å fjerne snø i dag
De første snøfnuggene faller fra himmelen, og det er klart for alle: Vinteren er endelig her! Stor er gleden over den første snøen, men så snart fortau og innkjørsler er snødd inn, blir vinteren dagligdag, og snørydding en fast daglig oppgave. Med snøfreserne fra AL-KO er den tungvinte manuelle snøsmåking over. Utvalget vårt spenner fra den lille maskinen til den store bensinsnøfreseren, som med sin kraftige motor lett kan fjerne selv store mengder snø.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.