Motorolje 4-takts SAE 5W30, 0,6 liter

Varenr. : 112899 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Högkvalitativt vintermotorolje
  • Spesielt for fire-takts bensinmotorer og snøfresere
  • For luftkjølte små motorer i vinterforhold
  • Type SAE 5W-30
  • Innhold: 0,6 liter

Sikkerhetsdatablad

Kjøp vår kraftige vintermotorolje/snøfreserolje for oljeskift på våre snøfresere.

Oljen er spesielt utviklet for luftkjølte småmotorer i drift ved lave utetemperaturer. Den gir dermed spesielt gode egenskaper for å drive snøfresere, men også for hagetraktor eller slåmaskin som er ombygd til snørydder om vinteren. Bruk den for firetaktsmotorer og dra nytte av den ekstra beskyttelsen du trenger for vanskelige driftsforhold. Takket være sine utmerkede flyteegenskaper i kulde kan motorslitasje reduseres til et minimum og kaldstart kan forenkles.

 

Kjøp tilbehør for snøfresere og snøskjær

Kjøp originalt tilbehør fra AL-KO - her i nettbutikken eller hos en forhandler. Hos oss vil du finne spesiell olje for snøfresere, snøkjettinger og monteringsrammer med betjeningspake for å gjøre AL-KO hagetraktoren for vinter og snørydding.

...

Tekniske data

Varenr. 112899
EAN 4003718044065
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.