Snøkjeder for AL-KO Snowline 560 II & 620 E

Snøkjeder for AL-KO Snowline 560 II & 620 E

Varenr. : 112902 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Snøkjeder for AL-KO SnowLine 560 II og 620 E II
  • Godt grep takket være gripespor med tverrprofil
  • Spesielt robust og slitesterk konstruksjon
  • Enkel å montere ved hjelp av gummispenner
  • Levering: 1 sett (2 snøkjeder)

AL-KO SnowLine 560 II og 620 E II snøkjeder sikrer trygg fremdrift i dyp og hardpakket snø. På grunn av det gode veigrepet er presis drift garantert.


Med snøkjeder får du takket være gripespor med tverrprofil betydelig forbedret trekkraft på snø og isete underlag. Slik styrer du snøfreseren trygt gjennom snøen. AL-KO snøkjeder består av herdet stål med en galvanisert overflate og er derfor spesielt holdbare. Viktig spesielt i kaldt vær: At monteringen er enkel og grei.


Kjøp tilbehør for snøfresere og snøskjær

Kjøp originalt tilbehør fra AL-KO - her i nettbutikken eller hos en forhandler. Hos oss vil du finne spesiell olje for snøfresere, snøkjeder og monteringsrammer med betjeningspake for å gjøre AL-KO hagetraktoren for vinter og snørydding.

...

Tekniske data

Varenr. 112902
EAN 4003718044096
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.