Snøkjeder for SnowLine 700 E

Varenr. : 112985 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 18.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Snøskjær for snøfreser SnowLine 700 E
  • Behagelig innstilling fra setet
  • Med overflateskånende gummilist
  • Ryddebredde 100 cm

 

Dette AL-KO snøskjær er egnet for snøfreser AL-KO SnowLine 700 E. Det raskt montert snøskjæret med en arbeidsbredde på 125 cm, er en viktig hjelper i vintermånedene. Gummilisten på snøskjæret skåner underlaget og den robuste stålplatekonstruksjonen sikrer en lang levetid. Snøskjærets blad kan vippes komfortabelt fra setet. Vi anbefaler å utstyre redskapbæreren med passende snøkjettinger (varenr. 112 985) for det beste vintervedlikehold.

 

...

Tekniske data

Varenr. 112985
EAN 4003718045970
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori COMFORT pro

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.