God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Elektrisk hekksaks AL-KO HT 550 Safety Cut

Varenr. : 112680 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig, effektiv og sikker elektrisk hekksaks
  • Diamantslipt 52 cm-sikkerhetsblad med anslagsbeskyttelse
  • Mindre slitsomt arbeid takket være vibrasjonssvak drift, god verktøybalanse og ergonomiske betjeningselementer
  • Robust kapsling med lang levetid, integrert vater og sikkerhetskabel
  • Inkludert knivbeskyttelse til praktisk oppbevaring på veggen
Enkel og effektiv hekktrimming som går fort, utslippsfritt og støysvakt unna. Velkjent AL-KO-brukerkomfort for problemfritt hagestell – dette får du med alle elektriske hekksakser fra AL-KO.    
 
 
 

AL-KO elektrisk hekksaks HT 550 Safety Cut – effektiv og ekstra sikker

Den utslippsfrie og stillegående elektriske hekksaksa AL-KO HT 550 Safety Cut er en perfekt følgesvenn til pålitelig stell av hagen. Den lette, hendige og samtidig kraftige elektriske hekksaks passer svært godt til små og middels store hager – perfekt til pleie- og nedbeskjæring. AL-KO HT 550 Safety Cut er en svært sikker hekksaks med ekstra sikkerhetskabel som gjør det umulig å skjøre over kabelen med hekksaksa.
Takket være lav vekt og kompakte dimensjoner er modell 550 svært håndterlig i bruk. Den medfølgende slira fungerer som veggholder slik at du kan oppbevare hekksaksa sikkert uten skader.  
 
 
 

Tekniske data for den elektriske hekksaksa 550 Safety Cut

Modell 550 (550 watt) er utstyrt med diamantslipt sikkerhetskniv i høy kvalitet med 52 cm klippelengde. Med den robuste motløpende kniven får du raske og presise kutt med optimal beskyttelse av menneske og maskin.
Den smarte sikkerhetskabelen sørger for ekstra beskyttelse mot skader på strømkabelen til hekksaksa. Det integrerte vateret hjelper deg å klippe hekken rett og nøyaktig. Den motløpende sikkerhetskniven har en kuttetykkelse på 18 mm med et turtall på 3200 o/min. HT 550 har også svært lavt vedlikeholdsbehov sammenlignet med bensinmodeller.
Du kan uten problemer bruke den svært stillegående hekksaks i så godt som alle boligområder uten å måtte ta hensyn til korte tidsfrister eller risikere sinte naboer. Den lave vekta på bare 3,6 kg sikrer at du kan arbeide over lang tid uten å bli sliten.  
 
 
 

Kjøp AL-KO hekksaks HT 550 Safety Cut og våre alternativer

Du kan enkelt skaffe deg den elektriske hekksaksa HT 550 hjemmefra på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Den er en hendig og svært sikker representant for de kraftige og utslippsfrie elektriske hekksaksene fra AL-KO og passer med 52 cm kuttelengde og 550 W effekt perfekt til middels store hager.

Fordelene dine

Helt i vater

Helt i vater

Det integrerte vateret sørger for en jevn og vannrett klipp av hekken. Ujevnheter i klippingen kan dermed unngås.

Beste kvalitet

Beste kvalitet

Skjoldet som er av høykvalitets plast, er spesielt stabilt og robust, og garanterer dermed lang levetid for hekksaksen.

Høyeste sikkerhet

Høyeste sikkerhet

Den unike AL -KO sikkerhetskabel hindrer effektivt at ledningen blir delt i to under arbeid - for mer sikkerhet ved klipping av hekken (ikke for HT 440).

Det riktige hekkesnittet

Det riktige hekkesnittet

For at hekken skal holde seg tett og lubben, skal denne tilskjæres trapesformet, det vil si bredere nede enn oppe. Dermed forhindrer du at de nedre greinene blir nakne på grunn av lysmangel.

Perfekt pleie

Perfekt pleie

Multifunksjonssprayen har ikke bare fremragende smøreegenskaper - den løsner også deler som sitter fast, fjerner rust, pleier og renser.

Sterk i bruk

Sterk i bruk

Perfekt beskjæring av alt fra små til store hekker er ikke noe problem takket være de kraftige, pålitelige og komfortable hekksaksene fra AL -KO .

Perfekt snitt og beskyttelse

Perfekt snitt og beskyttelse

Den konstant skarpe, diamantslipte kniven garanterer et rent snitt. Anslagsbeskyttelsen beskytter kniven ved klipping langs bakken og veggen, sliren kan samtidig brukes som veggfeste.

Tekniske data

Kjøretype Elektrisk
Motorytelse (W) 550 W
Nettovekt (kg) 3.6 KG
Bruttovekt (kg) 4.65 KG
Omdr./min. 3200
Dimensjonslengde boks cm 102 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Klippeprinsipp Motskjærende sikkerhetskniver
Klippelengde (mm) 520 MM
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (10.41MB)
Download (184.91KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.