Elektrisk hekksaks AL-KO HT 550 Safety Cut

Varenr. : 112680 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
… Robust skjold. Sikkerhetskabel. Diamantslipte kniver. Integrert vater.

Tekniske data

Bruttovekt (kg) 4.65
Kategori Comfort
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 2.9
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Nettovekt (kg) 3.6
Motorytelse (W) 550
Kjøretype Elektrisk
Omdr./min. 3200
Klippelengde (mm) 520
Knivtype Diamantslepet
Maks. klippediameter (mm) 18
Varemerke AL-KO
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 97
Klippeprinsipp Motskjærende sikkerhetskniver
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.