Vær oppmerksom på, at vi vil utføre vedlikeholdsarbeid fra 30. oktober kl. 14.00 til 31. oktober kl. 09.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Kompostkvern AL-KO Easy Crush MH 2810

Varenr. : 113872 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra stor matetrakt med patentert rulle-inntak for enkel fylling
  • Stødig kapsling med XL-hjul for sikker transport
  • Gjennomsiktig oppsamler med vindu
  • Optimal brukerbeskyttelse med sikkerhetslåsing av oppsamleren
  • 2800 watt gir høy materialgjennomstrømning
  • Greintykkelse maks. 40 mm
  • Perfekt til bustete kvister, friske greiner og mykt hageavfall med mye løvverk
  • Inkludert etterpakker til å skyve inn materialet som skal kvernes
  • Herdete kniver med god slitestyrke

Kompostkvern med kraftig klippeverk.

Tekniske data

Med oppsamler Ja
Oppsamler materiale Kunststoff
Hjul med kulelager Nei
Oppsamler med nivåindikator Nei
Klippesystem Kniver
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.