Kompostkvern solo by AL-KO TCS Duotec 3000

Varenr. : 119685 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Stor hovedpåfyllingstrakt og forbedret inntrekking
  • Separat grentilførsel for kverngods opptil ø43 mm
  • Kulelagrede XXL-hjul for lett transport
  • Bred kjøreramme for sikkert fotfeste
  • Ekstra kniv for findeling
  • Innovativ skjæreinnretning med skrå kniver
  • Med 400 V tilkobling

 

Med stor hovedpåfyllingstrakt for myke rester og separat grentilførsel for grener med opptil 43 mm diameter, samt innovativ skjæreinnretning med skrå kniver, lager kompostkvernen TCS Duotec 3000 pinneved av alt som kommer mellom knivene. En ekstra kniv er montert på knivtallerkenen og brukes til findeling av avfallet for å garantere det beste resultatet.

Tekniske data

Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 115
Kategori Premium
Maks. gren tykkelse (cm) 4
Varemerke solo by AL-KO
Motorytelse (W) 2900
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 113
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 102
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Klippesystem Kniver
Hjul med kulelager Ja
Nødvendig nettspenning (V) 400
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.