Blåser bort løv og planteavfall eller suger det vekk

Vi har 3 typer løvsugere og løvblåsere. En bensindrevet løvsuger med oppsamler, en kombinert modell med både suge- og blåsefunksjon, oppsamler- og kvernfunksjon og en modell med blåsefunksjon. Motorene i våre løvblåsere er tilgjengelig som både bensin- og EnergyFlex-batterivariant, begge er reelle kraftstasjoner. Fjern løv og andre plantedeler fra oppkjørsel, fortau og plen på svært kort tid, restene samles til komposten eller i biobingen. Den store oppsamlingsposen er utstyrt med en glidelås, og gjør derfor tømmingen enklere. Spesielt om høsten, og for en stor hage, vil du sette pris på en løvblåser fra AL-KO som en hyggelig hagehjelper..

Mere info >

Produktfilter1 produkter funnet
Varenr. 113332 På lager
kr 742,00
inkl. 25% mva pluss Frakt
Dine fordeler
AL-KO løvsuger og løvblåsere | Unngå kosten

Unngå kosten

Den allsidige, fleksible og praktiske løvblåseren fra EnergyFlex-familien sørger for orden på gårdsplassen og i hagen. Luftstrømmen, som kan nå hastigheter opp til 250 km/t, kan enkelt reguleres ved hjelp av en bryter, og de to medfølgende tilbehørene gjør det også mulig å velge mellom en selektiv og flat arbeidsmetode. Sistnevnte kan også enkelt fjernes for enkel lagring.


AL-KO Løvsuger og løvblæser fordeler| Kraft til alle behov

Kraft til alle behov

Hjertet i Energy Flex-familien er det kraftige litiumionbatteriet som passer inn i alle enheter. Gressklippere leveres med batteri og lader, håndverktøy leveres uten. Med en trimmer, hekksaks og løvsuger tilbyr Energy Flex-familien enda flere hageredskaper som kan bruke det samme batteriet.

AL-KO løvsuger og løvblæser fordeler | 2-i-1-funksjon

2-i-1-funksjon

Når bladene faller fra trærne om høsten, bør løvblåsere og støvsugere være tilgjengelig. Både solo® by AL-KO 442 bensinløvsuger og AL-KO LBV 4090 batteriløvsuger kombinerer fordelene med begge enhetene til en.

AL-KO løvsuger og løvblæser| oversikt

Oversikt

Når bladene faller av trærne om høsten, må løvblåsere og løvsugere være lett tilgjengelig.

| solo® by AL-KO 442
Den kompakte solo® by AL-KO 442 kombinerer fordelene ved begge maskiner i ett, slik at løvet først kan samles på bakken, og deretter suges opp - vekslingen mellom de forskjellige funksjonene er gjort i løpet av kort tid. 

| solo® by AL-KO 750 P
Den kraftige løvsugeren 750 P med 75 cm arbeidsbredde og kraftig 2,0 kW-motor fra Briggs & Stratton som suger og suger - selv våte og fuktige blader på grønne områder og stier må gi opp.

| Batteri-løvblåser AL-KO LB 36 Li
Batteri-løvblåser AL-KO LB 36 Li er en del av EnergyFlex serien og med dens batterimotor og sin letthet er den ideell for bruk i hjemmet.


AL-KO Løvsuger og løvblåsere | Oversikt
Tips

Hvert år kommer høsten med sine fargerike tretopper og lyden av blader som rasler i vinden. Gradvis faller bladene av og skaper en kappe av løv på jorden, som enkelt kan resirkuleres.

| Skade på plenen
Selv om løvet gjør høsthagen din fargerik - bør det ikke bli liggende på plenen. Med fersksådd plen, er det spesielt viktig å fjerne lag av løv, da de råtnende løvet kan skade den unge og derfor følsomme gresstorven. Men selv en godt tilvokst plen kan gulne under laget.

| Enkel fjerning
Når bladene ligger enkeltvis på plenen, kan de samles med gressklipperen. Hvis laget av løv blir tettere, er dette plagsomt, fordi samleren raskt blir full. Da hjelper en løvsuger eller en løvblåser.

| Løvsuger med kompostkvernfunksjon
Fordelen med løvsugeren er at den plukker opp løvet og kverner det i små biter. På denne måte kan volumet av løvet reduseres. I tillegg kan man da få flis for blomsterbed. Det gir ikke bare frostbeskyttelse for røttene til hekker, stauder og roser, men også viktige næringsstoffer. Og for de minste dyren i hagen, slik som meitemarken, gir løvverket ly og mat. AL-KO løvsugeren har en praktisk oppsamlingspose som forenkler fordelingen av løvverket i hagen din.


| Kompostering
Hvis du har en masse løv i hagen og alle blomsterbedebe allerede er dekket med et lag av torv, kan løvet lett samles i en tønne eller lignende beholder. Hold løvet fuktig og presset sammen slik at det tar mindre plass. Etter litt tid, vil innholdet brytes ned og man kan bruke det som gjødsel, eller så kan man grave det ned, eller blande det i jorden, det gir jorden viktige næringsstoffer, og dermed bidrar det til å forbedre jordkvaliteten. En annen måte å utnytte løvet på er integrering i komposten: samle tørre blader i poser, og bland det gradvis med kompost. Optimalt er vekslende lag av kjøkkenavfall, gressavklipp og blader. Dette skaper et optimalt forhold mellom nitrogen og karbon i den råtnende massen. Ønsker man å samle løv for kompost i beholdere, kan man også bruke blåsefunksjonen på løvsugeren, for enkelt å samle alt løvet på ett sted.

| Vær forsiktig med bladsykdommer
Følg med om de samlede bladene viser tegn på sykdom, for eksempel svartflekk. I kompostert løv kan sykdommen overvintre for så å bryte ut igjen på våren når det blir varmt. Angrepne blader bør du grave ned i en dyp grøft eller i midten av komposthaugen, hvor sykdommen drepes av varmen. En annen måte for å unngå sykdom er å kaste bladene i ikke-resirkulerbart avfall.


Løvsugere og løvblåsere i forskjellige versjoner

Spesielt i vind og vær kan det være veldig kjedelig å sikre renslighet rundt huset og i hagen. Vi anbefaler derfor vår mobile bensinløvsuger, spesielt for store landområder. Det hjelper deg ikke bare optimalt med hagearbeidet, men gjør det også morsomt.

I tillegg til de typiske bærbare løvsugerne og blåserne, har vi også mobile, som solo fra AL-KO 750 P. Denne løvsugeren med sin Briggs & Stratton-motor genererer 2,0 kW kraft. Med sine kulelagermonterte hjul kan du til og med bruke den på store, ufremkommelige eller bratte overflater med stor komfort. Motoren på løvsugeren vår er sterk og garanterer ekstremt høy sugekraft. Du kan fjerne blader og andre deler av planter fra bakken din på kort tid. Den integrerte kvernen findeler straks det sugede hageavfallet.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.