Bensinmotorag solo by AL-KO 6646

Varenr. : 127520 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • <strong>For profesjonell bruk</strong>
  • Motorsag med høy ytelse for ekstreme belastninger
  • Moderne motorteknologi
  • Kraftig med 2,0 kW og 46,5 ccm slagvolum
  • Ekstra driftskomfort med Easy-Start-systemet og Ready-to-Start-bryter
  • Sverd 38 cm og kjede med "325" kjededeling inkludert

Topp kvalitet for eksperten.

solo by AL-KO bensinmotorag 6646 – muskelbunten til krevende felling og saging

solo by AL-KO bensinmotorsag 6646 kombinerer høy ytelse og perfekt vekt / kraftforhold til en attraktiv totalpakke som gir deg den høyeste kvaliteten i krevende felling og saging.

Den lave vekten kombinert med den kraftige besinmotoren som er enkel å starte, sikrer riktig ytelse for effektivt arbeid. Avansert vibrasjonsdemping og greps ergonomi fullfører opplevelsen av uanstrengt, kroppsvennlig arbeid med maskinen.

Den vedlikeholdsvennlige designen med kjedestramming i siden gjør utskiftning enkel og praktisk.

Tekniske data for solo by AL-KO bensinmotorsag 6646

Det robuste sverdet med en lengde på 38 cm sikrer en rask arbeidsflyt med god manøvrerbarhet og håndtering. Takket være kjedestrammeren på siden, kan "325" kjeden enkelt strammes og byttes - og kjedesmøringen kan enkelt justeres.

Bensinmotoren på 2,7 HK og 46,5 ccm er veldig enkel å starte takket være Easy-Start-systemet og Ready-to-Start-bryteren. Bensin motorsagen har et vekt / effektforhold på 2,8 kg / kW.

Takket være ekstra vibrasjonsdemping og ergonomisk grep overføres operasjonen til svaier og kjeder med lave vibrasjoner - noe som gjør det enkelt for deg å oppnå et presist skjæreresultat mens du beskytter håndleddene.

Kjøp solo by AL-KO bensinmotorsag 6646 eller en en av våre andre modeller

solo by AL-KO bensin motorsag 6646 kan kjøpes på vår hjemmeside eller hos en av våre forhandlere. Det er et kompakt muskelbunt for krevende tømmeroppgaver i hagen og skogen. Vi anbefaler at du bestiller den høyytelses bio motorsagolje samtidig. Denne er tilgjengelig i både 1 liter (113480) og 5 liter (113530).

Vil du ha en bensin motorsag med en kraftigere motor i stedet? Så anbefaler vi solo by AL-KO 6651.

Tekniske data

Luftforvarmer vinter bruk Ja
Kategori Premium
Primer Ja
Varemerke solo by AL-KO
Antall motorsylindere 1
Regulering av kjedeolje Ja
Luftfilter Papir
Kjedebrems Ja
Motortype 2-Takt
Deling 0.325
Kjedespenning Med verktøy
Kjede 0.325"
Kjedesmøring Automatisk
Kjøretype Bensin
Luftfilter kan udskiftes Ja
Kjedespenning uten verktøy Nei
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.