God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Elektrisk kjedesag EKS 2000/35

Varenr. : 112807 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Med motor montert på tvers
  • Perfekt ergonomi for arbeid uten at du blir trett
  • Høy gjennomtrekks- og skjæreytelse
  • Systembremse og håndbeskyttelsesbøyle med kjede-nødstopp
  • Med automatisk kjedesmøring

Fordelene dine

Skarp design og resultat

Skarp design og resultat

AL -KO elektriske kjedesager byr med sin design ikke bare på et perfekt ytre, men får med effektive motorer og originale Oregon sverd og kjeder også en sterk skjæreytelse og et langt liv. Vedlikeholdet blir enkelt med den automatiske kjedesmøringen og kontrollglasset på oljetanken.

Dobbel sikkerhet

Dobbel sikkerhet

Med sikkerhetsbremse og hånd-beskyttelsesbøyle med nødstopp for kjeden er sikkerheten ivaretatt i en hver situasjon - for enkelt arbeid uten ulykker.

Tekniske data

Kjøretype Elektrisk
Motorytelse (W) 2000 W
Nettovekt (kg) 4.8 KG
Bruttovekt (kg) 6.82 KG
Maks. kjedehastighet 14.9
Kjedespenning Med verktøy
Meiseltype Halvmeisel
Dimensjonslengde boks cm 52 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 110
Kjede 3/8"
Sverdlengde (cm) 35 CM
Deling 3/8"
Kategori Easy
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (6.72MB)
CE-erklæringer Download (112.19KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.