SVERD TIL AL-KO 18V CSM 1815

Varenr. : 114025 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, pluss Frakt
...

Tekniske data

Varenr. 114025
EAN 4003718064322
Nettovekt (kg) 0.13 KG
Mål bredde cm uten boks 3.85 CM
Mål lengde cm uten boks 17.9 CM
Bruttovekt (kg) 0.15 KG
Mål høyde cm uten boks 0.3 CM
Varemerke AL-KO

Skjæresystem

Sverdlengde (cm) 15 CM

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (14.74MB)
CE-erklæringer Download (224.76KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.