Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Batteri AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE B75 li 4,0 Ah

Varenr. : 113894 Klar for levering
SAPMaintenance inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 18 V / 4,0 Ah effekt
  • Li-ion-teknologi for en lang levetid
  • Kompatibel – passer til alle hageredskaper i «18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE» batteri-familien
  • Lav vekt på bare 640 g
  • Kort ladetid. Normallader 95 min / hurtiglader 39 min
Høy fleksibilitet med AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri B75 li 4,0 Ah kraftig 18 V Li-ion-batteri til arbeid uten kabler! Hagearbeid uten strøm eller bensin.
 
 
 

Anvendelig lettvekter 

Ekstremt fleksibel og 100 % kompatibel – passer til alle hageredskaper i batterifamilien “18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE”. Li-ion-batteriet med 4,0 Ah har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver. Med en lav vekt på 640 g kan batteriet lades opp på 95 min med vår lader med 3 A ladestrøm og på 39 min med vår hurtiglader med 8 A ladestrøm. I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 
 

Kjøp AL-KO-batteriet B75 li og våre alternativer

Du kan kjøpe AL-KO-batteriet B75 li på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Passende batterilader C50 Li skaffer du deg med varenr. 113897 og hurtigladeren FC100 Li med varenr. 113899.

Tekniske data

Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Nettovekt (kg) 0.64 KG
Mål bredde cm uten boks 8 CM
Bruttovekt (kg) 0.89 KG
Mål høyde cm uten boks 7 CM
Mål lengde cm uten boks 12 CM
Maks. ladestyrke (Ah) 4
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (1.18MB)
CE-erklæringer Download (157.15KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.