Reserveknive til AL-KO MH 2500 SLICE

Varenr. : 113937 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Reserveknive til elektrisk kompostkvern MH 2500 SLICE
  • Overflateherdede stålblad til kraftig kverning
  • Lang levetid takket være robust konstruksjon av høy kvalitet
  • Enkelt å bytte kniver

Reserveknive til elektrisk kompostkvern MH 2500 SLICE

Disse spesialherdede dobleknivene sikrer en sterk skjæreeffektfor AL-KO kompostkvern MH 2500 SLICE takket være den robuste utførelsen i høy kvalitet. Knivene er veldig skarpe og sørger dermed for et rent snitt. Du blir derfor fort ferdig med det som skal kvernes.
 

Kjøp reservekniver og våre alternativer

Kjøp originaltilbehør fra AL-KO – her på nettbutikken eller hos en av forhandlerne våre.

...

Tekniske data

Varenr. 113937
EAN 4003718062557

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (24.37MB)
Download (12.74MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.