Vedkløyver AL-KO LSV 550/6

Varenr. : 113788 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 30.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Opptil 550 mm kløyvelengde
  • 6,0 t kløyvekraft
  • Tohånds-sikkerhetsbetjenin
  • Kan transporteres og oppbevares plassbesparende
  • Stor grunnflate for høy stabilitet
  • Ved bruk kreves skjøteledning, ikke inkludert

Variabel, nøyaktig og sterk: Den stående vedkløyver fra AL-KO er ideell for kløyving av store vedskier.

Vedkløyver AL-KO LSV 550/6

Med den stående vedkløyveren fra AL-KO kan du enkelt kløyve også større vedskier. Den profesjonelle tohånds-sikkerhetsstyringen med integrert vedfesteklo sørger for sikker drift og nøyaktig kløyving av ved. Dermed kan også tynt og vinkelskåret trevirke håndteres nøyaktig. Slitesterke materialer og komponenter sikrer lang levetid for vedkløyveren.

Tekniske data for vedkløyver AL-KO LSV 550/6

Vertikal-vedkløyver AL-KO LSV 550/6 kløyver vedskier med en lengde opptil 550 mm. Vedkløyveren har et maks. kløyvetrykk på 6 t. På grunn av den solide konstruksjonen og bruk av stabile materialer er vekten på stående vedkløyver AL-KO LSV 550/6 98 kg. Den stående vedkløyveren drives ved hjelp av en 230 Vforbindelse (el-strøm) og når en effekt på 3,0 kW. Den kvalitetsterke hydrauliske pumpen tillater en konstant effekt ved maksimalt trykk. Takket være stabile brede dekk kan vedkløyveren lett transporteres på ujevnt underlag. Den store grunnflaten sikrer et solid fotfeste.


Til tross for to-hånd-sikkerhetsstyringen og tilhørende risikoreduksjon anbefaler vi deg å bruke vernesko, vernebriller og hansker ved bruk av vedkløyveren. Sørg for at vedkløyveren står støtt på et fast og jevnt underlag.

Kjøp stående vedkløyver AL-KO LSV 550/6 eller en av våre andre modeller

Vedkløyver AL-KO LSV 550/6 kan kjøpes i vår nettbutik k, eller hos en av våre forhandlere. Den er den ideelle partner for å kløyve fyringsved med opptil 550 mm lengde.
Hvis du ønsker å dele opp ved med en liggende vedkløyver med 4 t splitttrykk i stedet, anbefaler vi AL-KO LSH 370/4.

...

Tekniske data

Varenr. 113788
EAN 4003718060744
Nettovekt (kg) 98.2 KG
Maks. kløyvelengde (mm) 550 MM
Maks. kløyvetrykk (t) 6 TO
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 97
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (9.79MB)
CE-erklæringer Download (90.9KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.