4-takts motorolje for gressklippere (SAE 30)

Varenr. : 112888 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Høyytelses flergradsolje
  • Utmerket korrosjonsbeskyttelse
  • Viskositet: SAE 30
  • Innhold: 0,6 liter

Sikkerhetsdatablad


Passer til følgende modeller:

  • Alle AL-KO gressklippere
  • Annet utstyr med 4-taktsmotor

 

Motorolje for 4-takts hageutstyr

Original AL-KO motorolje for gressklippere og andre 4-takts hagemaskiner. Høyytelses og høykvalitets multigrads-motorolje har viskositet SAE 30 og anbefales for alle 4-takts gressklipper/maskiner som brukes vår, sommer og høst.. Beskytter mot korrosjon og sikrer en lang levetid for motoren.

For maskiner som brukes vinterstid anbefaler vi SAE 5W30, varenr. 112899.

Kjøp tilbehør til bensingressklippere og andre hageredskaper

Kjøp originalt tilbehør fra AL-KO – her i nettbutikken eller i faghandelen. Du vil finne spesielle reservekniver, reservekjeder, reservetråder og motoroljer for dine bensin-hagemaskiner fra AL-KO.

 

...

Tekniske data

Varenr. 112888
EAN 4003718043952
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.