Bensin gressklipper AL-KO Comfort 46.0 SPI-B

Varenr. : 119939 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-gir-hjuldrift
  • Instart-Technology
  • Komfortabel innstilling av klippehøyden
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • 3INONE function

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Comfort" bensingressklipper, noe som gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Comfort 46.0 SPI-B

Chic og komfortabel, slik presenterer bensingressklipperen AL-KO Comfort 46.0 SPI-B fra AL-KO seg. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere i "Comfort" serien er gressklipping en ren fornøyelse.

Tekniske detaljer for bensingressklipper AL-KO Comfort 46.0 SPI-B

Bensingressklipper med Instart-Technology gør (gen)start til en leg. Med en klippebredde på 46 cm sørger bensingressklipper AL-KO Comfort 46.0 SPI-B for rask fremkommelighet også i mellomstore hager (opptil 1.400 m²). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke 2,2 kW Briggs & Stratton motoren manifesterer seg ved mer kraft og mindre forbruk. Takket være 1-trinns hjuldrift går arbeidet i hagen uanstrengt.

3INONE-function byr på klipping, oppsamling og bioklipp av plenen.Det ergonomiske håndtaket øker komforten under arbeidet. MaxAirflow-Technology sikrer, at det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den 60 l store oppsamlerboksen, som fylles til randen og dermed ikke trenger å tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Comfort 46.0 SPI-B eller våre andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklippere AL-KO Comfort 46.0 SPI-B i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipperen AL-KO Comfort 46.0 SPI-B er en effektiv hjelper i stellet av plenen. Vil du ha en bensingressklipper med 51 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Comfort 51.0 SP-B.

.

Tekniske data

Motoreffekt (kW) 2.2 KW
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Klippebredde (cm) 46 CM
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Motormodell B&S Series 475 iSi
Sylindervolum (ccm) 140
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2900
Antall motorsylindere 1
Automatisk choke Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Knivtype Diamantslepet
Kraft (kW) 2.2
Hjul med kulelager Ja
Oppsamlingsvolum (l) 60 L
Sideutkast Nei
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Med oppsamler Ja
Antall kniver 1 ST
Skjold materiale Stål
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Oppsamling Ja
Max Airflow Technology Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Maks. hastighet foran (km/t) 3 KMH
Nettovekt (kg) 34.4 KG
Bioklipp Ja
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Oppsamler med nivåindikator Ja
Funksjon 3in1
Frakobling klippeaggregat Nei
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 85
Oppsamler materiale Kunststoff
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Kjøretype Bensin
K-verdi (m/s^ 2) 2
Skjoldtype Highline
Arbeidsområde opp til m2 1400
Hjuldrift 1 gir
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.